• PRO TV
  • Pink, declaratie controversata cu privire la fiica sa. Anuntul facut de vedeta a starnit discutii aprinse

Pink, declaratie controversata cu privire la fiica sa. Anuntul facut de vedeta a starnit discutii aprinse

Pink, declaratie controversata cu privire la fiica sa. Anuntul facut de vedeta a starnit discutii aprinse

Cantareata Pink este cunoscuta pentru modul de viata libertin pe care l-a adoptat, iar deciziile ei cu privire la cresterea copiilor au fost de multe ori criticate de catre fani.

De curand artista a marturisit ca a decis sa o creasca pe fiica sa Willow in varsta de 6 ani ca un copil de gen neutru, urmand ca ea sa decida atunci cand va fi adult daca vrea sa fie femeie sau barbat.

"O incurajez sa ia singura decizii, fara sa fie influentata de ceea ce societatea le sugereaza femeilor ca ar trebui sau nu sa faca", a marturisit artista.

Artista a povestit pentru "The Sunday People" o conversatie recenta cu fiica sa:

"Saptamana trecuta Willow mi-a spus ca se va marita cu o femeie din Africa, iar eu i-am spus: "Minunat! Crezi ca ma poti invata sa gatesc mancare din bucataria africana?". Ea mi-a raspuns: "Desigur, mama! Si putem locui cu tine pana cand casa noastra va fi gata"

Aceasta nu a fost prima declaratie a artistei cu privire la acest subiect. In discursul sau de la Premiile MTV Video Music Awards artista a vorbit despre presiunea pe care copiii o resimt din partea societatii si despre faptul ca parintii trebuie sa le vorbeasca celor mici despre auto acceptare. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni