• PRO TV
  • A fost data in judecata dupa ce a amenintat-o pe amanta sotului

A fost data in judecata dupa ce a amenintat-o pe amanta sotului

A fost data in judecata dupa ce a amenintat-o pe amanta sotului

Pentru cei care au fost inselati, cu siguranta si-au dorit sa faca anumite lucruri gresite partenerilor care au fost infideli. 

Ideea este ca nu trebuie sa te pui niciodata cu o femeie care a fost inselata. Poate pot parea dragute si gingase pe exterior, insa realitate este ca sunt foarte puternice. Adevarul este ca violenta nu este niciodata raspunsul, chiar daca ne dorim ca fostul iubit si amanta lui sa fie pedepsiti. 

O femeie din New York s-a facut extrem de cunoscuta cand a fost data in judecata de amanta sotului ei, cerandu-i 5 milioane de dolari pentru fapta facuta. 


Sursa: Viral Thread

Charlet Sanieoff nu a primit vestea ca sotul ei o insela cu agentul imobiliar, Alice Bahar. In loc sa se desparta de barbatul ei infidel, femeia a dat toata vina pe amanta si chiar i-a trimis amenintari terifiante. 

Sanieoff si familia ei au amenintat-o pe Bahar ca "ii vor rupe picioarele" si ca "ii vor distruge viata, iar apoi ii vor face ceva la fata, incat nu va mai arata niciodata la fel". Din cauza acestor amenintari, Bahar a dat-o in judecata de Sanieoff si i-a cerut 5 milioane de dolari din cauza ca i-a provocat un stres mental si emotional. 

 

#eazy_info #eazy_info ADD @eazy_info FOLLOW @eazy_info #alicebahar #abrahamsanieoff #charletsanieoff #realestate #manhattanrealestate #manhattan A Manhattan real estate broker is suing her lover's wife and her family for allegedly threatening to break her legs, disfigure her, and destroy her after they learned about the affair. She is seeking $5million in damages.  Alice Bahar, 37, met her lover, landlord Abraham Sanieoff, as an exclusive broker for one of his West Village rental properties. He pursued her, but Bahar says she initially told him 'No stay away from me. You're a married guy,' according to her attorney.  Eventually she relented and would share a love nest with him on Grove St. However, when his wife, Charlet Sanieoff, 35, found out, she reportedly went ballistic on her husband's mistress. What you have is a family affair where a husband cheats on his wife and then instead of the wife being angry at the husband, they go on the attack trying to destroy the woman he seduced,' Bahar's lawyer Robert Hantman told the New York Post. 'They had an affair, she admits that. The claim is that after the fact the wife found out about it and the wife sent the most threatening messages you can imagine,' Hantman said. In the court filing is a voicemail from Charlet, in which she allegedly threatened Bahar with a hired thug that will do bodily harm if she didn't return jewelry Abraham gifted her.  The audio of that conversation was obtained by the Post in which Charlet allegedly says: 'Trust me when I tell you, you have 24 hours. One day, one day left to give me back every single gift. 'Write it down you dumb b**** ... If it's not in my hands in one day, one day I will give him the order to break both of your mother-f***ing legs... He'll just make it look like an accident. He'll just make it look like you fell down a flight of stairs. You can run, you can hide, my team is watching you. '…I got good news for you, you're not cut out for brokerage but Wh**** R Us is looking for you! You'll be their number one star. 24 hours! Mail them!' READ MORE BELOW ????????

A post shared by Eazy (@eazy_info) on

Conform unui mesaj vocal inregistrat care a fost luat ca proba in proces, Sanieoff a sustinut ca a angajat un barbat de culoare, pe care l-a descris ca avand 145 kg si care o va ataca pe amanta, ajungand  mai departe daca nu ii va returna bijuteria oferia de sotul femeii inselate.

"Crede-ma cand iti zic ca ai 24 de ore. O zi in care sa imi dai toate cadourile oferite de sotul meu. Daca nu ajung in mainile mele intr-o zi, ii voi da comanda barbatului angajat sa iti rupa picioarele.", a fost inregistrarea trimisa de Sanieoff. 

Aceasta a continuat:"El va face sa para totul ca un accident. Va face sa arate ca si cum ai cazut singura pe scari. Poti sa fugi, te poti ascunde, dar echipa ma te va gasi."


Sursa: Viral Thread

Amanta a sustinut ca l-a cunoscut prima oara pe sotul femeii cand a fost agentul lui imobiliar. A declarat ca barbatul a continuat sa ii dea email-uri si sa o curteze, insa la inceput Bahar l-a refuzat, deoarece stia ca este insurat. Barbatul a insistat, iar amanta a cazut in plasa lui. 

De atunci, cei doi au avut o aventura, iar amanta a sustinut ca ea nu a facut nimic gresit:"Nu este vina mea. Am trecut prin momente dificile din cauza acestor oameni. Niciodata nu m-au lasat in pace."

Cu toate acestea, actiunile sotiei inselate au fost extreme si conform declaratiilor, aceasta a fost arestata de politia din New York din cauza amenintarilor la adresa amantei, iar Bahar a obtinut un ordin de restrictie, iar acuzatiile vor fi anulate in momentul in care nu va mai auzi nimic de femeie pentru 6 luni. 

Avocatul amantei, Robert Hantman a declarat:"Ce se intampla aici, este o aventura in care barbatul a inselat-o pe sotie si in loc ca femeia sa fie nervoasa pe barbat, incearca sa o distruga pe femeia care l-a sedus." 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni