• PRO TV
  • Cazul ciudat al lui Nicolas Cage! Pe ce si-a cheltuit celebrul actor averea de 200 de milioane de dolari

Cazul ciudat al lui Nicolas Cage! Pe ce si-a cheltuit celebrul actor averea de 200 de milioane de dolari

Cazul ciudat al lui Nicolas Cage! Pe ce si-a cheltuit celebrul actor averea de 200 de milioane de dolari

Animale exotice si case bantuite sunt pe lista lui Cage.

Nicolas Cage, unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, a ajuns "caz de studiu" dupa ce si-a cheltuit aproape toata averea intr-un mod... unic!

Cotat odata cu o avere de peste 200 de milioane de dolari, Cage a ajuns sa mai detina putin peste 10% din acea suma, asta dupa mai multe probleme cu Fisc-ul dar mai ales dupa ce a cumparat foarte multe lucruri scumpe si ciudate.

Celebrul actor si-a cumparat o colectie intreaga de serpi albinosi, capete de pigmei morti, crocodili, rechini si o serie de plante subacvative. Cage a aruncat practic pe geam peste 150 de milioane de dolari.

Mai mult, actorul a inceput sa acumuleze datorii si a ajuns sa accepte practic fiecare rol care i se ofera pentru a putea sa ramana deasupra liniei de plutire, asta dupa ce a facut achizitii precum o casa bantuita, pe care a dat 3,4 milioane de dolari, 2 castele in Anglia si Germania, pentru 12 milioane de dolari, 2 insule in Bahamas, pentru 3 milioane de dolari, un Lamborghini unicat de 450.000 de dolari si primul exemplar de carte cu benzi desenate cu Superman, care a costat 150.000 de dolari.

Achizitiile ciudate au continuate. Cage a cumparat un mausoleu in forma de piramida, unde va vrea sa fie inmormantat cand moare, un craniu de dinozaur, o caracatita si alte animale ciudate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni