• PRO TV
  • A filmat o farsa cu care credea ca o sa devina celebru, insa a fost tinta unor critici dure

A filmat o farsa cu care credea ca o sa devina celebru, insa a fost tinta unor critici dure

A filmat o farsa cu care credea ca o sa devina celebru, insa a fost tinta unor critici dure

Din dorinta de a deveni cunoscuti peste noapte in mediul online, multi tineri sunt dispusi sa faca multe compromisuri.

Un exemplu este si Arya Mosallah, un tanar de 22 de ani din Londra, care a postat pe canalul lui de Youtube o farsa cu care s-a gandit ca o sa isi amuze audienta.

Baiatul care se descrie simplu ca fiind "Un tip cu o camera si un vis" s-a filmat in timp ce stropea cu apa oameni la intamplare, pe strada. In filmulet se observa cum tanarul uda oameni in parc, in statia de tren sau pe strada si apoi fuge.

Fara sa ii pese de modul in care gluma lui proasta ii poate afecta pe ceilalti, acesta a incarcat pe internet "farsa", sperand sa devina virala si sa ii aduca faima peste noapte.

In contextul in care atacurile cu acid au loc din ce in ce mai des in Londra, reactiile oamenilor au fost extrem de dure.

"Cineva ar trebui sa il invete pe acest nesimtit o lectie! Nu poti face asta si sa scapi nepedepsit", a comentat un utilizator.

"Filmuletul acesta este oricum, numai amuzant nu", a scris altcineva.

Din pacate, se pare ca aceasta nu este prima actiune de acest gen a baiatului. Pe canalul lui de Youtube exista mai multe filmari asemanatoare, in care le fura palariile oamenilor, le mananca mancarea sau le pune piedica. Din pacate, filmuletele au mii de vizionari, lucru care il incurajeaza sa continue.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni