• PRO TV
  • Majda Aboulumosha este fermierul saptamanii la Ferma vedetelor!

Majda Aboulumosha este fermierul saptamanii la Ferma vedetelor!

Majda Aboulumosha este fermierul saptamanii la Ferma vedetelor!

Dupa ce au fost la un pas de eliminarea primului concurent si au trecut prin emotiile primului duel, cei 12 fermierii s-au adunat si au pus osul la treaba pentru a se organiza cat mai bine! 

Majda este fermierul saptamanii, ales de Diana Dumitrescu, care a preluat conducerea fermei cu determinare si a ales si noul cuplu de servitori: Rona Hartner si Daniel Iordachioaie.

Responsabilitatea realizarii matinalului i-a activat imediat pe Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu, care s-au pus serios pe treaba: castiguri pentru prezentatori, alegerea cadrelor potrivite, crearea rubricilor speciale si aducerea invitatilor pentru a dezbate subiectele arzatoare. Astfel, ei au reusit sa puna in scena niste “productii” de mare succes printre mioare si au realizat un matinal plin de energie si voie buna. 

Venirea Monicai i-a adunat pe toti la masa pentru a o desemna pe Majda ca fermierul saptamanii! Diana a motivat alegerea dincolo de prietenie, iar calitatile ei de gospodina si implicarea o recomanda cu succes pentru aceasta pozitie: “O sa fac tot posibilul sa fim in continuare uniti, dar in acelasi timp organizati sa construim palatul despre care vorbeam!”, a marturisit ea in fata tuturor.

Nea Rata s-a lasat chemat cu cantec de fermierii nerabdatori, insa nu a venit cu mana goala, ci cu un cocos care a evadat imediat din ferma. Cearta dintre Andrei Duban si Nea Rata, pornita din lipsa hranei, l-a determinat pe Nea Rata sa plece din ferma negru de suparare. Gratiela Duban a fost cea care a reusit sa il calmeze pe Andrei si sa il faca sa inteleaga ca tonul face muzica. 

Cei 12 concurenti au primit drept rasplata pentru nemultumirile lor inca 7 oi de care sa aiba grija: “V-am mai adus niste oi ca sa nu fie probleme cu mancarea, domnilor draga!”, le-a spus nea Pavel.

In aceasta seara, de la ora 20:30, telespectatorii vor afla pe cine va alege Majda ca prim duelist. Care este primul produs din lapte de oaie pe care au reusit sa il faca singuri pentru a se hrani. Ce batai de cap le mai da cocosul nastrusnic, dar si ce strategii incep sa se dezvolte pentru marele duel de joi!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni