• PRO TV
  • Antonia a lansat piesa "Tango". Cum arata artista in videoclipul plin de culoare si dans

Antonia a lansat piesa "Tango". Cum arata artista in videoclipul plin de culoare si dans

Antonia a lansat piesa "Tango". Cum arata artista in videoclipul plin de culoare si dans

ANTONIA revine cu o noua piesa, in limba engleza, plina de energie, cu mult dans si un videoclip plin de culoare – “Tango”.

Piesa a fost compusa de Trey Campbell care a colaborat cu Adam Lambert, Kehlani, Bebe Rexha si produsa de David Ciente (Lariss – “Dale Papi”, INNA – “Ruleta” feat. Erik, INNA – “Gimme Gimme”) in cadrul unei sesiuni in studiourile Global Records. 

Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Dan Petcan, DoP Bogdan Filip. Este prima colaborare a Antoniei cu Dan Petcan, care spune despre ANTONIA ca „este artistul cu care am lucrat cel mai bine si mai usor, pana in prezent. Un om normal, in sensul bun al cuvantului, un profesionist adevarat”.  

ANTONIA si dansatorii poarta tinute galbene, albastre si verzi, stylingul fiind asigurat de Cristina Craciun, make-up de Diana Ionescu si hair de Sorin Stratulat. Coregrafii acestui videoclip sunt Adrian Baranga (Freek), Dan Chiriac si Andrei Mangra pentru partea de tango. 

Tango este o piesa care ma reprezinta in totalitate, pe placul meu, cu un vibe frumos si compusa special pentru a face oamenii sa se distreze si sa se simta bine”, a declarat ANTONIA.


De curand, ANTONIA a lansat piesa „Adio” in colaborare cu Connect-R, care are peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni