• PRO TV
  • Cea mai sexy prezentatoare meteo din Mexic face furori pe Instagram

Cea mai sexy prezentatoare meteo din Mexic face furori pe Instagram

Cea mai sexy prezentatoare meteo din Mexic face furori pe Instagram

Yanet Garcia, o prezentatoare de meteo in varsta de 27 de ani din Mexic a uimit audienta cu transformarea incredibila a corpului sau.

Tanara a avut dintotdeauna o silueta supla, insa de-a lungul timpului telespectatorii au fost martorii schimbarilor incredibile prin care a trecut corpul ei.

Yanet a inceput sa isi schimbe modul de viata radical  in urma cu sapte ani. Inarmata cu multa determinare si disciplina, tanara a inceput sa mearga la sala regulat, sa faca box si jogging.

Rezultatele nu au intarziat sa apara, iar tanara a imortalizat in fotografii toate stadiile prin care a trecut. De la o silueta supla si fara forme, Yanet a ajuns sa aiba un corp tonifiat si bine definit. 

Desi multi au acuzat-o ca a apelat la operatii estetice pentru a se transforma, tanara le dovedeste prin pozele postate pe retelele sociale ca totul este rezultatul muncii zilnice timp de ani de zile.

Povestea prezentatoarei a inspirat multe tinere, iar pozele de pe Instagram au transformat-o intr-un adevarat influencer. Cu o comunitate de peste 5,6 milioane de fani, Yaney strange la fiecare postare zeci de mii de aprecieri din partea celor care o urmaresc.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni