• PRO TV
  • O profesoara a fost arestata dupa ce intretinea relatii sexuale cu un elev de 14 ani

O profesoara a fost arestata dupa ce intretinea relatii sexuale cu un elev de 14 ani

O profesoara a fost arestata dupa ce intretinea relatii sexuale cu un elev de 14 ani

Stephanie Peterson, o profesoara din New Smyrna, Florida, a fost arestata dupa ce a avut o aventura cu un elev de al sau din scoala generala. Profesoara de stiinta a fost dezvaluita dupa ce elevii sai le-a povestit parintilor despre aventura pe care acestia au avut-o. 

Conform ofiterului din Volusia County, profesoara casatorita il chema pe baiatul de 14 ani in masina lui si petrecea foarte mult timp cu el. Ea ii aducea elevului si marijuana. Inainte sa fie arestata, femeia si-a dat demisia de la scoala gimnaziala New Smyna Beach. 

Cand a fost intervievata despre aventura sa, elevul a declarat ca totul a luat amploare cand profesoara a inceput sa ii trimita fotografii explicite cu ea pe Snapchat.


Sursa: Viral Thread

Stephanie a fost casatorita cu Brandon, un pompier, din 2015. Baiatul le-a recunoscut parintilor despre aventura cu profesoara, deoarece notele lui au inceput sa se miscoreze din cauza aceasta. Adolescentul nu a spus nimanui despre acest lucru, deoarece Stephanie i-a cerut sa nu zica nimanui despre relatia lor. 

Ofiterul Michael Chitwood a declarat pentru CBS Orlando ca baiatul a devenit elevul profesoarei anul trecut si a fost facut si asistentul acesteia, o schimbare influentata de faptul ca cei doi aveau o relatie. 


Sursa: Viral Thread

In mod surprinzator, parintii baiatului nu au contactat imediat politia cand au aflat despre relatie. In schimb, ei au avertizat-o pe Stephanie sa puna capat relatiei cu fiul lor, dar cum aceasta a refuzat, parintii ei au reclamat-o la politie. 

"Parintii au confruntat-o pe profesoara si i-au cerut sa rupa relatia, insa femeia a continuat si astfel parintii au reclamat-o.", a declarat Mike Chitwood. 

Nu se stie inca daca victima profesoarei a suferit traume psihlogice avand in vedere abuzul pe care l-a suferit. Stephanie a fost arestata si inca se afla in proces.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni