• PRO TV
  • Un filmulet in care jucatorul de baseball Danry Vasquez isi bate iubita a devenit viral pe internet

Un filmulet in care jucatorul de baseball Danry Vasquez isi bate iubita a devenit viral pe internet

Un filmulet in care jucatorul de baseball Danry Vasquez isi bate iubita a devenit viral pe internet

Jucatorul de baseball Danry Vasquez si-a snopit in bataie iubita, iar scena socanta a fost inregistrata de camerele de supraveghere din interiorul unei cladiri.

Imaginile au ajuns rapid pe internet si au starnit un val de critici la adresa sportivului, care a mai fost arestat in trecut pentru violenta domestica.

Danry Vasquez si iubita lui sunt impreuna din adolescenta, iar tanara a refuzat sa coopereze cu politistii, sustinand ca incidentul a fost unul izolat. Potrivit unor surse apropiate ale cuplului, cei doi se descriu ca fiind fericiti impreuna, cu toate ca imaginile devenite publice dovedesc exact contrariul.

In filmuletul furnizat de politie se vede clar cum sportivul isi loveste cu brutalitate iubita peste fata in numarate randuri, dupa care o ajuta sa isi stranga lucrurile de pe jos si sa isi aseze ochelarii.

Dupa ce sute de utilizatori Twitter au distribuit imaginile si au cerut ca agresorul sa fie pedepsit pentru faptele sale, acesta a facut un anunt care a uimit pe toata lumea: el si iubita lui au luat decizia de a se casatori.

Se pare ca tanara a decis sa il ierte pe Danry pentru bataia incasata si sa dea uitarii incidentul, in speranta ca nu se va repeta pe viitor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni