• PRO TV
  • O femeie si-a transformat ziua de nastere intr-o inmormantare pentru tineretea ei

O femeie si-a transformat ziua de nastere intr-o inmormantare pentru tineretea ei

O femeie si-a transformat ziua de nastere intr-o inmormantare pentru tineretea ei

Mila Blatova si-a postat o poza in care era imbracata toata in negru inconjurata de baloane negre si accesorii de aceeasi culoare cu scopul unei inmormantari pentru tineretea ei. 

Varsta de 30 de ani poate fi extrem de infricosatoare pentru multi, mai ales ca marcheaza inceputul vietii de adult. Ei bine, pentru Mila, varsta de 30 de ani, inseamna moartea tineretii sale. 

Femeia a declarat pentru UNILAD de unde a venit inspiratia pentru poza ei:"Ideea mea a venit din faptul ca nu mi-am dorit sa parasesc varsta de 20 ani si nu ideea ca acum sunt batrana. Am vrut sa fie un mod amuzant prin care am acceptat acest nou capitol din viata mea."

 

???????? this one is for ALL of you ???? most EPIC birthday ever #funeralformyyouth

A post shared by mila blatova (@mila_mafia) on

Mila este o rusoaica plina de simtul umorului. Din fericire ea incearca sa stea pozitiva si sa caute noi aventuri, sa calatoreasca si sa aiba grija de cei doi baieti ai sai. 

Sora Milei a declarat:"Mi-am intrebat sora ce isi doreste pentru ziua ei, iar ea mi-a raspuns ca isi doreste "o inmormantare pentru tineretea ei." Asa ca i-am oferit ce si-a dorit. O inmormantare fericita pentru tineretea ta!"

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni