• PRO TV
  • A slabit 30 de kilograme in doua luni, cu o dieta de detoxifiere. Cum arata bunicuta acum

A slabit 30 de kilograme in doua luni, cu o dieta de detoxifiere. Cum arata bunicuta acum

A slabit 30 de kilograme in doua luni, cu o dieta de detoxifiere. Cum arata bunicuta acum

O bunicuta din Sidney a reusit sa slabeasca 30 de kilograme in doua luni, fara sa faca sport deloc. Dieta 123 se numeste lucrul care a ajutat-o sa arate ca in prezent.

Multe persoane cred ca sa te afli la dieta inseamna sa nu mananci nimic, iar acesta nu a fost si cazul meu", a povestit Ana.

Femeia a consumat fructe si iaurt, in prima parte a zilei, iar pentru masa de pranz s-a limitat la salate, iar pentru cina a gatit carne pe gratar si peste.

,,Nu am crezut niciodata ca o sa fiu atat de multumita de rezultate si de felul in care arat. Sunt foarte fericita, nu doar fizic ci si mental. Mi s-a schimbat viata", a mai povestit femeia, conform celor de la ViralThread.

Femeia a mai povestit ca schimbarea alimentara i-a dat batai de cap in primele doua zile, iar ca foarte important este nu te dai batuta. Varsta femeii nu a fost dezvaluita, insa are 5 nepotei care inca nu au ajuns la varsta adolescentei. Ana a mai recomandat dieta ei si altor persoane si sper ca toata lumea se va lasa inspirata de reusita ei.

Tu ce parere ai, arata bine?

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni