• PRO TV
  • Conor McGregor pe punctul de a fi arestat

Conor McGregor pe punctul de a fi arestat

Conor McGregor pe punctul de a fi arestat

A fost eliberat un mandat pentru arestarea lui Conor McGregor dupa ce a dat buzna la o confertinta de presa de la UFC, ranind un luptator in timpul atacului.

McGregor si grupul sau de 30 de barbti au distrus centrul Barclays, atacand un autobuz si ranindu-l pe luptatorul UFC Michael Chiesa. 

Potrivit reporterului Ariel Helwani, autobuzul a apartinut lui Khabib Nurmagomodev, care a fost implicat intr-o altercatie cu partenerul de instruire al lui McGregor, Artem Lobov, la inceputul acestei saptamani. 

Presedintele UFC, Dana White, a confirmat ca Chiesa a fost ranit in timpul atacului si este prezent in spital. El a cerut, de asemenea, un mandat pentru arestarea lui McGregor, iar Lobov a fost eliminat din competitia de weekend, deoarece si el a fost implicat in atac. 

Reporterul Brett Okamoto a impartasit un interviu cu White pe Twitter:

"Exista un mandat pentru arestarea lui Conor McGregor. Il cauta acum. Avionul lui nu poate decola. Nu poate parasi statul New York. Presupun ca in cele din urme, daca nu il vor prinde, el se va preda. Va puteti imagina ca va fi dat in judecata. Aceasta a fost o miscare extrem de gresita in cariera lui. Vrei sa fii in afaceri cu Conor McGrefor? Cred ca nimeni nu isi mai doreste acest lucru. Toata lumea va fi destul de dezgustata. Daca nu iti place Khabib, atunci lupta cu el. O poti face legal. Daca vrei sa-ti iei 30 de prieteni si sa vii aici sa faci ce ai facut astazi, este dezgustator." 

In prezent, nu se stie cat de grava este ranirea lui Chiesa si daca el va putea lupta impotriva lui Anthony Pettis sambata aceasta. 

Indiferent daca este sau nu arestat, sigur McGregor va avea ceva de spus despre evenimentele de astazi si lupta viitoare. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni