Stela Popescu

Stela Popescu

Celebra actrita de comedie, s-a nascut la data de 21 decembrie 1935.

Mama sa facea parte dintr-o familie cu noua copii, dintre care trei au fost deportati. Rusii au venit intr-o noapte, au deportat tot ce se chema intelectual, incepand de la primul invatator pana la popa, prefect sau primar. I-au dus pe toti la Vladivostok, in Siberia, dupa care au adus in toate posturile administratiei publice numai rusi. Orice cetatean din Basarabia care voia sa se descurce trebuia sa vorbeasca limba rusa.

Limba romana a fost uitata peste noapte, nici mama sa, nici tatal sau nu stiau ruseste. Pe tatal sau, care era ofiter roman in rezerva, l-au luat pe sus intr-o noapte. Stela Popescu avea 4 ani si jumatate atunci. si actrita isi aduce aminte ca l-a mai revazut cand avea 23 de ani. Mama sa a ramas in locul lui directoare la scoala si a trebuit sa predea in limba rusa. Noaptea invata lectia, iar ziua o preda copiilor.

Stela Popescu a realizat cupluri celebre alaturi de Stefan Banica si Alexandru Arsinel. A jucat in serialele "Razboiul sexelor" si  "Aniela" si in telenovela Regina,  difuzate de postul ACASA
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni