• PRO TV
  • Mariah Carey a recunoscut: sufera de o boala grava. Ce marturisiri a facut cantareata

Mariah Carey a recunoscut: sufera de o boala grava. Ce marturisiri a facut cantareata

Mariah Carey a recunoscut: sufera de o boala grava. Ce marturisiri a facut cantareata

Laudata pentru calitatile vocale greu de cotrazis, insa criticata in repetate randuri pentru atitudinea neplacuta de care a dat dovada in show-urile sale, Mariah Carey a povestit drama prin care trece.

Se pare ca vedeta a fost diagnosticata, inca din 2001, cu tulburare bipolara. Asta ar fi facut-o pe Mariah sa isi tina o mare parte din viata privat doar pentru ea, din teama de a nu ii fi afectata cariera.

Diva a povestit intr-un interviu pentru revista People, ca a durat o perioada pana sa isi accepte soarta si sa inceapa un tratament si ca abia acum incep sa se vada rezultatele pozitive.

Tulburarile bipolare ii supun pe cei care sufera de ele la schimbari de stare imediate si socante. Acest tip de boala mintala ii duce de la euforie la depresii severe, la diferenta de cateva momente si ii afecteaza pe toate planurile, devenind imposibil sa ramana la stilul de viata pe care il aveau inainte de a se imbolnavi.

Mariah a mai povestit ca a suferit de insomnii, iar privarea de somn zile intregi la rand, a dus la o cadere fizica si psihica ce a impiedicat-o sa isi mai urmeze pasiunea, muzica.

Marturisirile cantaretei au venit dupa ce aceasta a fost nevoita sa isi anuleze concertele, iar managerii sai au anuntat ca vedeta se afla intr-un punct al extenuarii greu de depasit.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni