• PRO TV
  • Primii 10 semifinalisti sunt pregatiti sa faca spectacol vinerea aceasta, in prima gala live Romanii au talent!

Primii 10 semifinalisti sunt pregatiti sa faca spectacol vinerea aceasta, in prima gala live Romanii au talent!

Primii 10 semifinalisti sunt pregatiti sa faca spectacol vinerea aceasta, in prima gala live Romanii au talent!

Primii zece semifinalisti Romanii au talent sunt pregatiti sa umple scena cu emotie, bucurie si stralucire in prima gala live a talentului! 

Andreea Ghitiu, Bianca Mihai, Cesima Nechifor, Elina Savga, Gabriel Vizitiu, Mirela Louis, Mistah White, Liviu Sandulache, Roxana Zorzolan si Sergiu Hudrea pregatesc momente speciale pentru primul live din sezonul 8 si sunt gata sa cucereasca publicul cu abilitatile lor uimitoare.

Andreea Ghitiu are 18 ani si este din localitatea Rohia, Maramures. A urmat cursurile Scolii Populare de Arta din Baia Mare si este studenta la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, filiala Baia Mare, sectia Etnologie. Visul ei este sa isi faca un nume in lumea muzicii si sa duca mai departe interpretarea horii cu noduri. Vrea sa isi puna talentul in valoare si sa o cunoasca mai bine pe Andra, pe care o iubeste foarte mult. Spune ca ar fi o onoare pentru ea daca in viitorul apropiat ar putea sa cante o melodie cu jurata Romanii au talent. Pe langa muzica, Andreea picteaza icoane si peisaje. A avut chiar si o mica expozitie la biblioteca unde lucreaza mama ei.


Pe Bianca Mihai bunica a indrumat-o sa cante. Cele doua canta impreuna prin casa si ea a fost cea care le-a propus parintilor Biancai sa o inscrie la cursuri de canto. Concurenta Romanii au talent canta de un an, dar nu la nivel profesionist. Face o ora de canto in fiecare saptamana. A inceput cu cateva festivaluri, iar de cand este la liceu a cantat intr-o trupa. Bianca studiaza la un liceu de profil matematica - informatica intensiv si muzica este doar o pasiune. Profesorul de canto a indrumat-o spre jazz. Mai este  pasionata de scris, desen si de tot ce e frumos. Arta, in general, o atrage. Familia o sustine in tot ceea ce face. 


Cesima Nechifor i-a impresionat pe Smiley si Pavel Bartos in etapa preselectiilor, iar cei doi nu au ezitat si au apasat butonul auriu pentru ea. Cesima este pasionata de muzica si de modeling. I-ar placea sa fie model. A facut parte din lotul national de gimnastica, a inceput la varsta de sapte ani cu gimnastica si ar mai fi continuat, insa s-a oprit acum doi ani, pentru ca s-a accidentat la un genunchi. Mama ei spune ca Cesima nu are cum sa se reapuce serios de gimnastica din cauza acestei accidentari, chiar daca acum este bine. Cesima a mers si la competitii, de unde s-a intors cu premii si medalii de aur si de argint. In strainatate, a participat la un concurs de gimnastica ritmica in Bulgaria.


Elina Savga face patinaj artistic de la 8 ani. Antrenoarea ei a descoperit-o si a inceput sa lucreze cu ea, chiar daca era cam tarziu sa practice acest gen de sport. Cand a inceput sa progreseze, antrenoarea a decis sa lucreze cu ea individual si sa o pregateasca de competitii. Talentul vine de la ea, iar de la parinti are firea creativa. Multi oameni ii spun ca are o perseverenta unica, pentru ca este capabila sa „se bata cu capul de pereti”. Intr-un final, prin munca enorma si dorinta si mai mare, realizeaza ceea ce isi propune. De asemenea, toti ii spun ca are o calitate importanta: determinarea. La antrenamente merge in fiecare zi. Uneori si de la cinci dimineata, ca sa nu fie multa lume la patinoar.


Gabriel Vizitiu are 13 ani si este din Adjud. Gabriel a inceput contorsionismul la varsta de 9 ani. A facut prin casa cateva miscari, apoi i-a cerut sfatul profesorului de sport. In prezent se antreneaza in fiecare zi cate doua ore. A participat o singura data la un eveniment, iar banii pe care i-a castigat atunci i-a donat copiilor care aveau nevoie. Ii mai place sa deseneze si sa faca teatru, este un baiat optimist si inteligent si spune ca invata bine la scoala, insa ca la matematica nu prea se pricepe. Gabriel e mandru de el ca face ceea ce ii place si ca ii si reuseste. Isi doreste sa faca gimnastica artistica. E sustinut de multa lume, inclusiv de vecinii de pe scara de bloc in care locuieste.


La 10 ani, la indemnul unui vecin, Mirela Louis a mers la Circul de Stat Globus pentru a invata arta acrobatica, fiind ceea ce isi dorea. De la cataratul haotic in copaci sau pe garduri, Mirela a ajuns in sali de antrenament dotate cu tot ce are nevoie un acrobat. La scurt timp dupa ce a inceput antrenamentele, a devenit colaborator al Circului Globus. La 14 ani a avut primul spectacol sub cupola Globus, cu un numar de hula-hoop, iar de la 16 a continuat cu numere aeriene complexe. Talentul a recomandat-o pentru contracte in afara Romaniei. Zece ani a lucrat in Australia, Noua Zeelanda sau Europa. In 2009 a decis sa se intoarca in tara. Pentru baietelul ei a ramas in Romania. Nu concepe ca micutul in varsta de 7 ani sa creasca departe de mama lui.


Mistah White vorbeste limba engleza de la 5 ani, studiaza limba germana de la 7 ani, scrie versuri si povesti de la 8 ani, a urmat cursuri de pian, a cantat in corul scolii si in corul bisericesc si a primit primul rol principal la 11 ani. A inceput sa studieze percutie la 20 de ani, a intrat in contact direct cu muzica si cultura braziliana un an mai tarziu si tot de atunci compune. A cantat si canta in continuare si pe strazi, pe terase, pe plaja, in paduri si asa mai departe.  Canta la percutie, muzicuta, chitara si fluier atat singur, cat si in colaborare cu instrumentisti, vocalisti sau beatboxeri. Este licentiat in Comunicare si Relatii Publice, iar in prezent este masterand la Filosofie.


Liviu Sandulache este nascut si locuieste in Piatra Neamt. In liceu, in clasa a noua, a realizat ca vrea sa faca pictura, portrete. A inceput sa iasa cu aparatul foto pe strada, sa imortalizeze oameni, pe care apoi i-a pictat. La 16 ani a avut prima expozitie in Piatra Neamt. Dupa aceasta, a inceput sa-si vanda lucrarile. In momentul de fata vinde foarte bine in afara tarii. Totul a presupus multa munca si nopti nedormite. In copilarie, Liviu a avut un accident care i-a schimbat complet viata. E alt om de atunci. Inainte ii placea fotbalul, dupa accident nu a mai dat cu piciorul in minge. Sustine ca nu regreta nimic din ce a decis si a facut pana la 19 ani. 


Roxana Zorzolan a cantat de cand era mica, de la gradinita pana la scoala. Cand a auzit-o, invatatoarea a luat-o la Casa de Cultura, unde a inceput serios muzica. Din clasa a patra a facut parte dintr-o trupa si a colindat tara, a legat prietenii pe la diferite festivaluri si concursuri la care a participat. Roxana nu are studii muzicale, a facut doar cateva luni de canto. In prezent este studenta la Facultatea de Arhitectura in Bucuresti. Roxana picteaza, deseneaza, face modelaj in lut, scrie si canta la chitara. Ii place sa afle cat mai multe despre diverse lucruri. Orice descopera nou o fascineaza. Pe viitor, isi doreste cel mai mult sa faca muzica. 


Sergiu Hudrea a inceput studiul chitarei la 7 ani, in Cluj-Napoca, orasul natal. La doar opt ani a mers la primele festivaluri de muzica clasica. Atunci a obtinut si primele premii. In 2011, la 14 ani, Sergiu a fost finalist al celei mai importante competitii de chitara din lume, Guitar Foundation of America. Are peste 50 de premii obtinute in urma competitiilor la care a participat. In prezent, are aproape 30 de premii intai primite la competitii internationale. A continuat sa se evidentieze pe plan international. Dupa terminarea liceului, Sergiu a fost admis la Ecole Superieure de Musique et Danse din Lille, Franta, unde este in continuare student. A ales aceasta scoala pentru a studia cu unul dintre cei mai renumiti profesori de chitara din Europa, Judicael Perroy.

Traieste marea gala a talentului! Vinerea aceasta, de la 20:30, LIVE, talent romanesc get beget, berechet!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!


 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni