• PRO TV
  • Dragos Mostenescu a fost eliminat de la Ferma vedetelor

Dragos Mostenescu a fost eliminat de la Ferma vedetelor

Dragos Mostenescu a fost eliminat de la Ferma vedetelor

Dupa un parcurs foarte lung, multa munca, presiune psihica si controverse, cel mai vesel fermier, Dragos Mostenescu, a fost eliminat ieri seara de la Ferma vedetelor, in urma unui duel cu probe de forta impotriva lui Dinu Maxer. 

Diferenta de forta fizica si-a spus cuvantul, iar Dinu Maxer a reusit sa castige doua din cele trei probe de duel. 

Tania Popa a ales sa trimita la duel un baiat pentru a egala balanta dintre sexe din ferma unde au mai ramas doar trei fete. Sigura ei optiune de duelista era Rona Hartner, care a gasit talismanul imunitatii si a fost protejata. 

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 7.1 puncte de rating si 23.0% share. Aproximativ 1.3 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar in minutul de aur, de la 21:38, peste 1.8 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Sambata aceasta, la 19:30, pe PRO 2, la Ferma dupa perdea, Monica Barladeanu si Andrei Duban vor dezbate cele intamplate in Ferma vedetelor si eliminarea lui Dragos Mostenescu dupa duelul cu Dinu Maxer. Chiar daca nu a putut ajunge fizic in platoul emisiunii, Dragos a trimis un mesaj video tocmai de la Londra pentru telespectatori.

Andreea Ibacka si Octavian Strunila le vor arata telespectatorilor ce discutii au avut Rona Hartner, Dragos Mostenescu si Dinu Maxer, feriti de ochii celorlalti fermieri, dar si discutia Taniei Popa cu Gratiela Duban. Andrei Duban si Dragos Mostenescu vor raspunde la intrebarile adresate de telespectatori.

Se vor dezvalui si impresii despre strategii, aliante si decizii, tot sambata, la PRO 2.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni