• PRO TV
  • Cesima Nechifor si Sergiu Hudrea sunt primii finalisti ai sezonului 8 Romanii au talent!

Cesima Nechifor si Sergiu Hudrea sunt primii finalisti ai sezonului 8 Romanii au talent!

Cesima Nechifor si Sergiu Hudrea sunt primii finalisti ai sezonului 8 Romanii au talent!

Show-ul suprem, Romanii au talent, a cucerit vineri seara telespectatorii cu prima gala live a acestui sezon! Atmosfera a fost incendiara, iar spectacolul prezentat de primii 10 semifinalisti a facut scena sa vibreze si publicul sa aplaude frenetic talentul autentic. Fostul concurent Romanii au talent, Narcis Ianau, si baletul emisiunii, condus de coregraful Bogdan Bolohan, au incantat aseara romanii cu doua momente formidabile, pregatite special pentru primul live. La finalul show-ului, au fost alesi si primii doi finalisti ai sezonului, Cesima Nechifor si Sergiu Hudrea, iar juratii au anuntat primul candidat la castigarea premiului de originalitate in valoare de 10.000 euro, Roxana Zorzolan .

Prima gala live a sezonului 8 Romanii au talent a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 9.8 puncte de rating si 33.1% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.6 puncte de rating si 12.1% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 2.1 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:27, peste 3 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Stralucire, emotie, entuziasm si reprezentatii fascinante

Primii zece semifinalisti ai sezonului opt Romanii au talent au urcat aseara pe scena in prima gala live a talentului si au realizat momente complexe, in care abilitatile lor au fost puse in valoare si completate de elemente grafice, lumini, decoruri fabuloase, costume create special pentru ei, dar si de baletul emisiunii. Elina Savga, Mistah White, Gabriel Vizitiu, Andreea Ghitiu, Mirela Louis, Bianca Mihai, Sergiu Hudrea, Roxana Zorzolan, Liviu Sandulache si Cesima Nechifor au prezentat reprezentatii de patinaj pe role, rap in mai multe limbi, contorsionism, folclor, aerial cu ancora, canto, chitara clasica, poezie, speed painting si dans contemporan si au creat un spectacol fascinant, aplaudat de romani. 

A fost o adevarata sarbatoare a talentului, la finalul careia publicul si juratii au ales primii doi finalisti. Cei de acasa au trimis cele mai multe voturi pentru Cesima Nechifor, iar Andi, Mihaela, Andra si Florin au avut de ales intre locurile doi si trei in preferintele publicului, intre momentul de chitara clasica prezentat de Sergiu Hudrea si cel de folclor prezentat de Andreea Ghitiu. Asa ca au decis ca cel de-al doilea finalist al serii este Sergiu.Cei doi concurenti continua lupta pentru titlul de erou national si marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Tot juratii au ales si primul candidat la premiul de originalitate al acestui sezon, fiind impresionati de particularitatile talentului Roxanei Zorzolan si de modul in care l-a pus in scena vineri seara.

Marile gale live continua vinerea viitoare cu emotii mari si cu urmatorii 10 semifinalisti, care le vor aduce telespectatorilor un spectacol divers, plin de efervescenta.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni