• PRO TV
  • Ultima decizie a celor de la Facebook starneste reactii violente pe internet

Ultima decizie a celor de la Facebook starneste reactii violente pe internet

Ultima decizie a celor de la Facebook starneste reactii violente pe internet

Vinerea trecuta conducerea Facebook a anuntat o noua modificare in ceea ce  priveste combaterea stirilor false, iar masura propusa a starnit controverse printre internauti.

Conform The Crunch, noua idee a celor de la Facebook este ca stirile a caror acuratete este contestata de terte parti sa aiba un spatiu mai mic in News Feed-ul utilizatorilor si sa fie scrise cu un font mai mic.

"Reducem proeminenta vizuala a stirilor a caror informatii s-au dovedit a fi false", a declarat un purtator de cuvant al companiei pentru publicatia The Crunch.

Ideea celor de la Facebook a fost ridiculizata de internauti, care le-au reprosat faptul ca sunt incapabili sa gestioneze problema. Cu toate acestea, noua decizie pare sa fie mai inspirata decat ultima, care semnala stirile false printr-un stegulet, facandu-le astfel mult mai vizibile.

In urma scandalului urias cu Cambridge Analytica, in urma caruia datele a 87 de milioane de utilizatori au fost accesate ilegal, Facebook face eforturi considerabile pentru a recastiga increderea publicului, insa cu toate acestea exista mii de persoane care au decis sa renunte la contul de pe reteaua de socializare, in semn de protest.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni