• PRO TV
  • Imagini înfiorătoare ale cabinelor și holurilor Titanicului arată unde au murit 1500 de oameni

Imagini înfiorătoare ale cabinelor și holurilor Titanicului arată unde au murit 1500 de oameni

Imagini înfiorătoare ale cabinelor și holurilor Titanicului arată unde au murit 1500 de oameni

Cand Titanicul a fost construit, propietarii sai au dorit ca acesta sa fie cel mai mare vas de croaziera care se va vedea pe ocean. White Star si-a dorit ca nava sa, si anume Titanicul, sa descrie perfect cuvantul "luxos". 

Un testament al caracteristicilor de lux ale Titanicului este faptul ca multe obiecte raman intacte pana in ziua de astazi, asa cum se poate vedea in imaginea de mai jos. 


Sursa: Viral Thread

Cand a pornit spre New York, in 1912, Titanicul a fost a doua cea mai mare nava din lume, avand inclusiv o piscina incalzita. Facilitatile de pe Titanic au fost atat de bune, incat multi dintre pasagerii sai din clasa a doua au spus ca ceea ce au experimentat, a fost echivalentul primei clase pe orice alta nava. Pentru cei din clasa a treia, a fost prima data cand multi dintre ei au experimentat apa curenta si electricitatea.

Un comentator a scris despre imaginile de mai jos:"Elegant, dar atat de infiorator. Aceasta nava va ramane intotdeauna un mister magic."

Din nefericire, designul luxos al Titanicului a fost unul dintre motivele pentru care atat de multi oameni au murit in noaptea aceea. Designerii sai au decis ca numarul de barci de salvare ar fi facut ca puntile sa fie prea aglomerate.

Cand Titanicul s-a scufundat, pasagerii si echipajul sau au respectat mai intai politica femeilor si a copiilor. Numai 706 de persoane au supravietuit, dar daca barcile de salvare ar fi fost umplute cu putin mai mult decat capacitatea declarata, s-a estimat ca ar fi putut trai inca 540 de persoane. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni