• PRO TV
  • Secrete de la Hollywood. Dezvaluiri despre scenele indraznete, facute chiar de catre actori

Secrete de la Hollywood. Dezvaluiri despre scenele indraznete, facute chiar de catre actori

Secrete de la Hollywood. Dezvaluiri despre scenele indraznete, facute chiar de catre actori

Desi fac deliciul fanilor, scenele "picante" din filme nu sunt chiar atat de usor de filmat. Mai mult decat atat, unele dintre aceste cadre nu sunt nici macar spectaculoase, o spun chiar vedetele implicate si prezente pe platourile de filmare. 

Cateva dintre starurile de la Hollywood au dezvaluit cateva detalii despre scenele "fierbinti" pe care le-au filmat de-a lungul carierei lor. 

Fanii Fifty Shades of Grey vor avea parte de o dezamagire. Se pare ca posteriorul Anastasiei Steele, personaj interpretat de Dakota Johnson, a fost modificat in toate cadrele. Vedeta are tatuaje in aceasta zona, iar desenele corporale nu s-ar fi potrivit cu firea timida a personajului.


Henry Cavill, cunoscut si pentru rolul din Superman, a dezvaluit ca in timp ce se afla pe platourile de filmare ale productiei "The Tudors", atmosfera s-a incins putin. "Ulterior, am fost nevoit sa imi cer scuze de la colega mea", a declarat Henry pentru Celebuzz. 


Kate Winslet povesteste ca la inceputul carierei ii era foarte greu sa ii spuna mamei sale ce a facut la serviciu: "Cum ar fi sunat >?".


Ryan Reynolds spune ca cel mai greu ii este sa ramana serios si concentrat in timpul scenelor "fierbinti": "Stam acolo amandoi, ii dau bluza jos, ii dau sutienul jos, iar apoi ea ramane cu niste plasturi in forma de smiley face in fata carora pur si simplu ma pierd. Uit ce am de zis! Si mi se intampla de fiecare data, la fiecare film!".


Hugh Grant a povestit si el ca, spre deosebire de alti actori, il incanta sa filmeze secvente sexy. Actorul a declarat ca acestea ii dau senzatia ca face ceva interzis si ca adora sentimentul.


Sursa: Tumblr

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni