• PRO TV
  • Andrei Duban revine in Ferma vedetelor cu sustinatori

Andrei Duban revine in Ferma vedetelor cu sustinatori

Andrei Duban revine in Ferma vedetelor cu sustinatori

Marea finala de la Ferma vedetelor se apropie! Dupa aproape trei luni de stat in ferma concurentii simt dorul de casa si de familie mai tare ca oricand. Ieri seara, o parte dintre concurenti au primit vizitele celor dragi, iar reintalnirea a fost una foarte emotionanta. In aceasta seara, de la 21:30, Andrei Duban revine in Ferma vedetelor impreuna cu alti sustinatori pentru fermerii ramasi in competitie. 

Vladimir Draghia a fost ales fermierul saptamanii, iar decizia lui de a-i pune pe Rona si Dinu Maxer servitori, a venit la pachet cu nominalizarea lui Dinu ca prim duelist. Gratiela Duban, Vladimir Draghia si Dinu Maxer vor fi norocosii fermieri care vor primi vizite din partea celor dragi. In aceasta seara telespectatorii vor fi martorii unor intalniri emotionante si pline de dor intre Andrei si Gratiela Duban, dar si intre Deea si Dinu Maxer.

Concurentii vor avea partea si de un festin pe cinste si vor face un concurs de ceaune cu ajutor din partea localnicilor, al Monicai si al lui Nea Rata! Ei se vor strange in jurul focului si se vor distra. 

In aceasta seara telespectatorii vor vedea ultimul duel din Ferma vedetelor inainte de votul decisiv! Pe cine va alege Dinu ca adversar la duel, in ce probe se vor lupta cei doi si cine va reusi sa invinga si sa continue lupta pentru marele premiu ramane de vazut, numai la PRO TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni