• PRO TV
  • Printul Harry, omagiu pentru Printesa Diana in ziua nuntii cu Meghan Markle

Printul Harry, omagiu pentru Printesa Diana in ziua nuntii cu Meghan Markle

Printul Harry, omagiu pentru Printesa Diana in ziua nuntii cu Meghan Markle

Pe 19 mai 2018, Printul Harry si Meghan Markle urmeaza sa isi uneasca destinele in cadrul unei ceremonii speciale, organizate la capela Saint George, de la Palatul Windsor. 

Evenimentul se anunta a fi unul de mare amploare in familia Regala a Marii Britanii, iar presa este dornica sa afle cat mai multe detalii despre desfasurarea ceremoniei. 

Recent, in presa internationala au aparut informatii conform carora Printul Harry isi doreste sa aduca un omagiu mamei sale, Printesa Diana, chiar in ziua in care o va lua de sotie de Meghan Markle. Noutatile au fost date publicitatii de reprezentatii de la Palatul Kensington. 

Printesa Diana a incetat din viata in anul 1997, dar oamenii nu au uitat-o si o considera inca Printesa Inimilor. 

Se pare ca Harry vrea sa se asigure ca Diana nu a fost uitata, iar memoria ei va fi marcata in timpul nuntii sale. In memoria printesei, acesta i-a invitat la nunta pe cei trei frati ai Dianei, Charles Spencer, Lady Jane Fellowes si Lady Sarah McCorquodale. Acestia vor veni la eveniment insotiti de familiile lor. 

In plus, una dintre matusile Printului Harry va tine un discurs in timpul slujbei.

"Pe langa faptul ca are sprijinul Reginei, al tatalui sau, printul de Wales, si al fratelui sau, Printul William, care va fi cavaler de onoare, printul Harry doreste sa-i implice si pe membrii familiei din partea mamei sale la nunta. Toti cei trei frati ai Dianei, printesa de Wales, vor participa la eveniment, iar Lady Jane Fellowes va tine un discurs. Printul Harry si Meghan Markle se simt onorati ca Lady Jane va vorbi in numele familiei si ca va fi cea care va ajuta la sarbatorirea memoriei Dianei in ziua nuntii", au declarat purtatorii de cuvant de la Palatul Kensington.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni