• PRO TV
  • Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare la nunta. De ce a luat aceasta decizie

Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare la nunta. De ce a luat aceasta decizie

Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare la nunta. De ce a luat aceasta decizie

Toti ochii sunt atintiti asupra cuplului format din Meghan Markle si Printul Harry. Publicul este dornic sa afle cele mai "picante" detalii din relatia lor, dar si cele mai noi detalii despre organizarea nuntii regale. 

Cum nunta regala se apropie, oamenii din intreaga lume sunt incantati ca Meghan Markle va aduce putina sclipire in stil Hollywood la Palatul Buckingham. 

Avand in vedere ca mai sunt doar cateva zile pana la marele eveniment, purtatorii de cuvant de la Palatul Kensington ofera din ce in ce mai multe detalii despre nunta regala. 

Se pare ca parintii lui Meghan Markle vor ajunge la Londra in saptamana nuntii si vor avea rolul bine stabilite. Mama actritei o va insoti in caleasca spre biserica, in timp ce tatal sau o va conduce spre altar. 

In plus, mirele si mireasa nu vor pleca in luna de miere imediat dupa nunta.  

Un detaliu atipic pentru o nunta este faptul ca Meghan Markle nu va avea domnisoara de onoare. Informatia este oficiala, prin urmare zvonurile conform carora Jessica Mulroney, stilista vedetei, ar fi avut acest rol in cadrul ceremoniei, s-au dovedit a fi false. 

"Meghan are un grup foarte restrans de prietene si, efectiv, nu a putut sa aleaga pe cineva anume. Fiecare s-a implicat activ in pregatirea evenimentului" a fost motivatia reprezentantilor Casei Regale. 

In lipsa unei domnisoare de onoare, Meghan Markle va beneficia de ajutorul fetelor care vor tine florile.

Printul Harry si Meghan Markle urmeaza sa devina sot si sotie pe data de 19 mai, la Capela Saint George, de la Palatul Windsor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni