• PRO TV
  • Tania Popa este marea castigatoare Ferma Vedetelor

Tania Popa este marea castigatoare Ferma Vedetelor

Tania Popa este marea castigatoare Ferma Vedetelor

Ferma vedetelor a incheiat aseara un nou sezon plin de tensiune cu un record in istoria emisiunii! Tania Popa este marea castigatoare a premiului de 50.000 de euro si titlul de fermierul anului dupa un duel tensionat alaturi de Catalin Neamtu! Trei probe de foc, multi sustinatori, surprize, emotii, dar si un dram de noroc le-au adus telespectatorilor o finala de zile mari.

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 8.1 puncte de rating si 25.3% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2 cu 5.5 puncte de rating si 17.1% share. Peste 1.5 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Ferma vedetelor, iar in minutul de aur, de la 21:37, peste 2 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurent.

„Experienta Ferma vedetelor este cea mai tare din viata mea! Este de fapt ce am asteptat din copilarie sa mi se intample si uite ca mi s-a intamplat acum! Sunt o femeie fericita, puternica si iubesc tot si pe toti cei care au fost in preajma mea in aceasta experienta!”, a declarat Tania dupa ce a iesit din arena duelului.

„Ferma vedetelor este un joc extraordinar! N-am niciun regret ca am participat. Ma bucur foarte mult pentru victoria Taniei. A fost un meci foarte interesant, frumos, sportiv! Am castigat prima proba poate mult prea usor, dar iata ca statistica s-a rasturnat!”, a marturisit Catalin Neamtu dupa ultima proba.



Ferma dupa perdea reuneste seminfinalistii si finalistii, sambata la PRO 2

Sambata aceasta, la 19:00, la PRO 2, Octavian Strunila si Andreea Ibacka au parte si ei de o finala de proportii si o editie speciala de doua ore in care vor discuta totul despre ferma! In platoul emisiunii Ferma dupa perdea vor pasi pe rand Tania Popa, marea castigatoare, Catalin Neamtu, Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu si Gratiela Duban pentru a dezbate si a povesti cum a fost pentru ei experienta de traita in ferma. Monica Barladeanu si Nea Rata nu lipsesc de la aceasta reuniune si vor aduce o gramada de bunatati pentru fermieri.

Glumele vor fi la inaltime, multe situatii se vor clarifica, iar dreptul la replica va fi folosit din plin! Boaba de cafea, emisiunea inventata in ferma, va avea parte de un moment special, iar Monica va intra in pielea unui personaj greu de interpretat.

Ce vor avea de spus invitatii, cum vad lucrurile acum si ce anume au de lamurit, ramane de vazut sambata, de la ora 19:00, la PRO 2.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni