• PRO TV
  • Ce predictii a facut Bill Gates in urma cu 19 ani? Majoritatea au devenit realitate

Ce predictii a facut Bill Gates in urma cu 19 ani? Majoritatea au devenit realitate

Ce predictii a facut Bill Gates in urma cu 19 ani? Majoritatea au devenit realitate

Cel mai bogat om din lume stia inca din mileniul trecut cat de mult va avansa tehnologia. Predictiile facute de el s-au adeverit in totalitate.

Este cunoscut in intreaga lume, ca fiind cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 90 miliarde de dolari, insa nimeni nu stie despre Bill Gates si predictiile pe care acesta le-a facut in urma cu multi ani, cand avea doar 30 de ani si se afla la inceputul carierei sale.

Telefoanele mobile

Bill Gates a declarat: “Oamenii vor fi interesati in mod special de dispozitive inteligente pe care sa le poata trasporta cu ei oriunde. Acestea vor fi capabile sa le ofere noutati in timp real, sa verifice rezervarile pe care le au, mai pe scurt sa primeasca informatii despre orice subiect isi doresc.”

Astfel, dupa aproape 20 de ani, au aparut smartphone-urile, smartwatch-urile care permit accesarea site-urilor prin simpla apasare a ecranului.

Platile online

Bill Gates: “Oamenii isi vor plati facturile si serviciile medicale, de acasa. Se va putea comunica prin intermediul aparatelor inteligente cu medicii, iar vizita la doctor nu va mai fi necesara.”

Societatea secolului XXI, permite oamenilor sa-si plateasca facturile de acasa, si sa-si verifice chiar si conturile din banci.

Retelele sociale

“Site-urile private pentru prieteni si familie, vor fi comune, permitandu-ti sa vorbesti si sa planifici iesiri mult mai usor.”, a spus Bill Gates. 
Aparitia platformelor de social media precum Facebook, Twitter si Instagram au creat astfel, o isterie in intreaga lume, fiind cele mai utilizate de catre internauti.

Mass-media inteligenta

“Se vor putea accesa site-uri de publicitate de pe dispozitivele inteligente. Nu va mai fi nevoie sa cumparati ziare. ”
Acest lucru este evident, deorece exista o multitudine de site-uri ce abordeaza diferite teme si bloguri de asemenea, pentru toate preferintele si cerintele. 

Recrutarea in mediul online

Bill Gates: “Oamenii care vor fi in cautarea unui loc de munca, isi vor putea exprima dorinta si in mediul online si cu siguranta vor primi nenumarate oportunitati.”
Intr-adevar, site-urile de recrutare au luat amploare in ultimii ani si ofera nenumarate oportunitati pentru toate domeniile de activitate.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni