• PRO TV
  • Noua metoda a traficantilor de droguri a socat internetul. Modul in care sunt transportate stupefiantele e demn de film

Noua metoda a traficantilor de droguri a socat internetul. Modul in care sunt transportate stupefiantele e demn de film

Noua metoda a traficantilor de droguri a socat internetul. Modul in care sunt transportate stupefiantele e demn de film

Contrabanda cu materiale stupefiante a luat amploare peste tot in lume. Astfel, marii traficanti de droguri cauta cele mai inteligente metode de a transporta substantele, fara a fi prinsi.

Un porumbel a fost trasportat la sectia de politie, dupa ce in corpul acestuia au fost gasite nu mai putin de 170 de pastile de ecstasy. Conform surselor, pasarea plecase din Kuweit si se indrepta catre Iraq. 

Porumbeii sunt utilizati pentru transportul substantelor stupefiante pentru ca riscul ca acestia sa fie prinsi este scazut. Ghinionul pe care aceasta pasare l-a avut a fost sa fie prins de fortele de ordine din Kuweit.

In mod bizar, pasarea a fost prinsa in timp ce zbura deasupra departamentului vamal. Politistii cred ca traficantii de droguri au fost prea increzatori in ceea ce priveste noua metoda si din aceasta cauza nu s-au gandit la faptul ca organele de politie se pot gandi sa perchezitioneze un porumbel. 

In mod surprinzator, nu este prima data cand un porumbel este prins ca transporta substante stupefiante. In 2015, o alta pasare a fost prinsa transportand cocaina si cannabis in interiorul unei inchisori. 

Metoda este folosita de ceva vreme si nu mai este considerata a fi inovativa, deoarece se utiliza si in trecut, pentru trasportul drogurilor din Mexic catre America. Fortele de ordine care au descoperit porumbelul au declarat: “Exista o varietate de metode utilizate pentru transportarea substantelor stupefiante. Nu ne mai uimeste nimic. Luna trecuta am gasit intr-un tunel din San Diego 10  tone de marijuana.” 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni