• PRO TV
  • Razboiul dintre Kanye West si familia regretatei Whitney Huston continua

Razboiul dintre Kanye West si familia regretatei Whitney Huston continua

Razboiul dintre Kanye West si familia regretatei Whitney Huston continua

Kanye West a castigat 85 de mii de dolari pe urma lui Whitney Huston dupa ce a publicat o poza din baia acesteia.

Razboiul intre celebrul Kanye West si familia lui Whitney Huston ia amploare in presa internationala. Controversele au aparut in urma unei fotografii din baia artistei care a fost ultilizata pe coperta de lansare a noului disc al rapperului Pusha T, intitulat "Daytona".

Se presupune ca rapper-ul i-ar fi platit lui Kanye nu mai putin de 85.000 de mii de dolari pentru drepturile de autor. In poza cu pricina se poate observa cum baia este plina de substante stupefiante alaturi de cateva lucruri personale ale fostei artistei. 

Actiunea facuta de Kanye West l-a afectat cel mai mult pe Damon Elliot, verisorul regretatei artiste, care a criticat aspru actul pe care l-a facut cantaretul. 

"Sa faci un fel de truc de publicitate ca sa vinzi discuri e absolut revoltator, iar acest lucru a afectat familia mea. Este un gest grotesc. Este ordinar" a spus Elliot pentru revista People.

Familia lui Whitney s-a aratat cu adevarat afectata de cele intamplate, si probabil ii vor cere socoteala artistului pentru cele intamplate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni