• PRO TV
  • Mariah Carey, cea mai noua victima a hartuirii sexuale

Mariah Carey, cea mai noua victima a hartuirii sexuale

Mariah Carey, cea mai noua victima a hartuirii sexuale

Cantareata americana a povestit intr-un interviu ca si ea se considera o victima a fenomenului #MeToo.

Intrebata de The Guardian daca sustine miscarea #MeToo la locul de munca, cantareata a raspuns: "Nu pot sa nu o sustin. Consider ca oamenii ar trebui sa spuna adevarul".

Carey a adaugat ca isi ea a fost hartuita la locul de munca, dar ca a ales sa ramana pozitiva, ceea ce le recomanda si altor femei care trec prin aceeasi situatie.

Artista a refuzat sa dea si alte detalii sau sa precizeze daca episoadele de hartuire sunt recente sau nu, insa ea nu e la prima declaratie de acest fel. In trecut Carey si-a acuzat si fostul sot, pe producatorul muzical Tommy Mottola, cu care a fost casatorita timp de 5 ani, ca a hartuit-o de-a lungul mariajului lor. 

Mariah Carey, renumita pentru vocea sa care atinge cinci octave, si-a lansat cariera in 1990, sub indrumarea aceluiasi Tommy Mottola care avea sa-i devina sot. A lansat 13 albume si a jucat in mai multe filme. Multe dintre acestea au esuat lamentabil in box office, primind inclusiv mai multe premii "Zmeura de Aur", care se acorda, de regula, celor mai proaste productii cinematografice. 

Pe de alta parte, Mariah a fost mereu apreciata pentru cariera ei muzicala. Ea a lansat de-a lungul carierei nu mai putin de 13 albume de studio si a primit pana acum 4 premii Grammy, 11 American Music Awards, 14 Billboard Music Awards si 19 premii World Music. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni