• PRO TV
  • Garajul lui Yeezy: ce masini de lux conduce cel mai controversat rapper al momentului

Garajul lui Yeezy: ce masini de lux conduce cel mai controversat rapper al momentului

Garajul lui Yeezy: ce masini de lux conduce cel mai controversat rapper al momentului

Cand nu e ocupat sa spuna ca e mai bun decat Tupac si Notorious BIG (dream on, Yeezy), Kanye West e ocupat cu stersul prafului de pe cele cateva zeci de automobile pe care le detine.

Site-ul celebritycarsblog.com a facut un clasament al vehiculelor pe care le detine (si conduce) rapperul Kanye West.

Materialul celor de la celebrityblog.com vine intr-o perioada destul de tensionata pentru Kanye. Nu mai departe de ieri, West a anuntat ca sufera de o boala psihica.

"Nu am fost diagnosticat cu boala asta decat in urma cu un an, cand aveam 39 de ani", a spus rapperul, care a refuzat, totusi, sa spuna despre ce fel de tulburare e vorba. 

Cu toate acestea, fanii si medicii cred ca ar fi vorba despre tulburare bipolara, in acest sens existand si o gramada de indicii in noul sau album, inclusiv versuri in care rapperul spune: "Urasc sa fiu bipolar, e fantastic!"

Anuntul bolii psihice a venit in continuarea unui alt scandal. Mai precis, rapperul a fost criticat recent dupa ce a declarat intr-un interviu televizat ca sclavia este "o simpla alegere". 

"Ok, auzim despre sclavie cam de 400 de ani. Patru sute de ani? Asta suna ca si cum a fost o alegere...", a spus cu acea ocazie West.

West a devenit cunoscut in anul 2000 si e castigator a 21 de premii Grammy. "Graduation, cel de-al treilea album al sau, afost unul dintre cele mai vandute materiale discografice ale anului 2007. 

Va invitam, asadar, sa vedem ce motoare conduce cel mai controversat rapper al momentului.

Lamborghini Aventador
Mercedes SLR


Maybach

Rolls RoyceMercedes-Benz G63

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni