• PRO TV
  • Garajul lui Leo Messi: ce masini conduce cel mai bun fotbalist al momentului 

Garajul lui Leo Messi: ce masini conduce cel mai bun fotbalist al momentului 

Garajul lui Leo Messi: ce masini conduce cel mai bun fotbalist al momentului 

E cel mai bun fotbalist al momentului, iar salariul lui e pe masura: Football Leaks a dezvaluit, la inceputul acestui an, ca Leo are un salariu anual brut de aproape 105 de milioane de euro. 

Pe langa acest salariu astronomic, Messi si-a negociat si un bonus de loialitate, in jur de 70 de milioane de euro, dar si un bonus pentru reinnoirea contractului, de 63 de milioane de euro. Sumele sunt impartite pe durata contractului, adica pe patru ani, scrie site-ul sport.ro.

Potrivit sport.ro, asta inseamna ca, in fiecare sezon, la salariul fix al lui Messi se mai adauga 17,5 milioane de euro pentru loialitate, plus 15,8 milioane de euro pentru reinnoire. 

Cu un asemenea cec in buzunar, fotbalistul nu se prea poate plange ca nu isi poate intretine pasiunea pentru masini scumpe.

In timp ce rivalul sau, Cristiano Ronaldo, prefera automobilele Ferrari, Leo are o mare pasiune pt. Maserati. Site-ul celebritycarsblog.com scrie ca Messi merge la antrenamentele sale de pe Camp Nou intr-un Maserati Gran Turismo S, dar a fost fotografiat conducand cel mai des un Maserati MC Stradale, un bolid care poate ajunge de la 0 la peste 100 de kilometri in aproximativ 5 secunde. Pretul de catalog nu e asa mare, putin sub 200.000 de euro, insa putem presupune ca pretul pe care l-a platit Leo e unul mult mai mare, avand in vedere ca toate autoturismele lui sunt modificate special pentru el si au feature-uri personalizate in functie de preferintele sale. 

Mai jos gasesti o galerie cu automobilele pe care le conduce cel mai bine platit fotbalist al momentului. 

Lexus 4x4Toyota PriusMaserati GranTurismo MC StadaleAudi R8 SpyderFerrari F430 SpiderMaserati GranTurismo SDodge Charter SRT8Audi Q7Sursa foto: celebritycarsblog.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni