• PRO TV
  • National Enquirer: Printul Charles nu ar fi tatal biologic al lui Harry

National Enquirer: Printul Charles nu ar fi tatal biologic al lui Harry

National Enquirer: Printul Charles nu ar fi tatal biologic al lui Harry

De ani intregi exista zvonuri ca printul mostenitor Charles nu ar fi tatal biologic al lui Harry.

National Enquirer scrie ca Printul Charles ar fi recunoscut intr-un grup restrans de prieteni ca stie ca nu e tatal adevarat al lui Harry. 

Binecunoscuta revista americana scrie ca a citat "surse credibile" din anturajul familiei regale, fara a oferi, insa, vreun nume. 

National Enquirer mai scrie ca trecutul familiei regale e pavat cu secrete si minciuni, iar una dintre acestea ar fi tocmai paternitatea mezinului lui Charles. 

Presa mondena a scris de-a lungul timpului ca adevaratul tata al lui Harry ar fi instructorul de echitatie al Printesei Diana, James Hewitt. E binecunoscut faptul ca, in 1986, la doi ani dupa ce Harry s-a nascut, Diana a si inceput o relatie cu Hewitt, care a durat putin peste cinci ani. Diana a dat la acea vreme si un interviu foarte controversat, in care a spus ca iubirea ei pentru Hewitt dateaza dinaintea relatiei oficiale cu acesta. 

Cu toate acestea, Hewitt a declarat ulterior ca Harry nu poate fi copilul lui. In ciuda declaratiei sale, presa a continuat sa speculeze asemanarile dintre el si print Mai mult, Hewitt a contrazis si spusele Dianei, sustinand ca a cunoscut-o pe Diana cand Harry avea deja cativa ani. 

De mentionat ca National Enquirer a publicat, de-a lungul timpului, diverse informatii care s-au dovedit, ulterior, false.

Foto: Daily Mail

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni