• PRO TV
  • Ricky Martin, declaratie controversata despre baietii lui

Ricky Martin, declaratie controversata despre baietii lui

Ricky Martin, declaratie controversata despre baietii lui

Ricky a vorbit intr-un interviu acordat emisiunii TV "The Daily Show" despre copiii lui. 

Ricky Martin, care a devenit tatal gemenilor Matteo si Valentino in 2008, a declarat ca nasterea baietilor lui a fost un moment care l-a schimbat pentru totdeauna si a vorbit despre provocarile cu care a venit la pachet nasterea fiilor sai. 

In acelasi interviu, artistul a mai spus ca orientarea lui sexuala l-a facut sa se simta mai puternic si ca spera ca si copiii lui sa fie gay. "Copii mei sunt prea mici in acest moment, dar sper sa fie gay", i-a spus el lui Trevor Noah, prezentatoul "The Daily Show". Declaratia nu a scapat nesanctionata de o parte a fanilor sai, care s-au declarat "revoltati", scrie site-ul eonline.com. 



Martin a rememorat si momentul in care a iesit public cu declaratia ca e gay. "Prietenii mi-au spus atunci sa nu fac asta, toti mi-au spus ca nu o sa mai am o cariera. Cred ca am vrut sa le demonstrez ca oamenii ma vor accepta si ca viata mea va ramane la fel. Ceea ce, cred eu, s-a si intamplat.", a spus cantaretul. 

Ricky Martin, recompensat cu doua premii Grammy, este cunoscut pentru hituri care au ramas in memoria colectiva muzicala a unei intregi generatii si a vandut peste 60 de milioane de albume in intreaga lume.

El a anuntat ca e gay in 2010, in emisiunea cunoscutei realizatoare TV Oprah Winfrey si de atunci a devenit un adevarat model al comunitatii gay, in special a celei sud-americane.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni