• PRO TV
  • Au trecut 17 ani de la primul film Harry Potter. Cum arata azi cei trei pusti care au cunoscut celebritatea peste noapte

Au trecut 17 ani de la primul film Harry Potter. Cum arata azi cei trei pusti care au cunoscut celebritatea peste noapte

Au trecut 17 ani de la primul film Harry Potter. Cum arata azi cei trei pusti care au cunoscut celebritatea peste noapte

Una dintre cele mai de succes productii cinematografice, seria Harry Potter, i-a propulsat in topul celor mai titrati actori de la Hollywood. Cum arata azi Emma Watson, Daniel Radcliffe si Rupert Grint, cei trei eroi ai filmului care s-a bucurat de incasari record.

Emma Watson, azi in varsta de 28 de ani, i-a dat viata lui Hermione Granger, o pustoaica extrem de inteligenta, desi provine dintr-o familie cam saraca cu duhul. Avea 9 ani cand a dat primele probe pentru rolul din Harry Potter si Piatra Filozofala (2001), iar prestatia ei i-a conferit popularitate si un succes total. In toate cele opt aparitii din seria Harry Potter, Emma Watson a incasat peste 14 milioane de dolari si s-a bucurat de nenumarate premii si nominalizari la festivalurile de film de peste Ocean. 

Dupa succesul inregistrat cu ultimul film din serie, Harry Potter si Talismanele Mortii 2, Emma a primit un rol principal in My week with Marilyn (O saptamana cu Marilyn), unde o joaca pe Lucy. A fost primul film in care a fost distribuita dupa seria Harry Potter. A fost recompensata cu premiul publicului pentru prestatia ei din The perks of being a wallflower (Jurnalul unui adolescent timid), lansat in 2012. Cinci ani mai tarziu a jucat in musicalul Beauty and the Beast (Frumoasa si Bestia) si a fost nominalizata la titlul de cea mai buna actrita.

In paralel cu activitatea de actor, Emma este un fotomodel de succes. In 2014, a fost desemnata cea mai stilata personalitate britanica in cadrul British Fashion Awards. Mai mult, e o luptatoare infocata pentru drepturile femeilor. Ea a initiat o campanie – #HeForShe – pentru a-i convinge pe barbati sa priveasca femeile pe picior de egalitate.

Urmareste Harry Potter si Talismanele Mortii, partea I, in seara aceasta, de la 22.30, la PRO TV!

Daniel Radcliffe (28 de ani) este cel mai titrat dintre cei trei pusti de la Hogwarts. A devenit idolul adolescentilor de pe tot globul chiar dupa prima parte a seriei Harry Potter. Peste ani, Daniel avea sa recunoasca faptul ca a primit acest rol cu multa sansa, considerand ca existau pusti mai talentati decat el la auditii. In ciuda acestor marturisiri, personajul Harry Potter i-a venit ca o manusa si a creat un val de simpatie la nivel mondial. Daniel n-a castigat nici un Oscar cu rolurile sale din seria Harry Potter, insa a fost recompensat cu alte premii aproape la fel de importante. In 2001, anul lansarii primului film din serie, a fost declarat de Clubul de presa al femeilor de la Hollywood cea mai spectaculoasa descoperire in cinematografia americana.

In 2013 a fost desemnat Omul Anului, in cadrul Glamour Awards, iar in 2016 a fost declarat cel mai bun actor pentru rolul din Swiss Army Man, la Festivalul international al filmului fantastic din Catalunia.

Succesul inregistrat cu seria Harry Potter l-a ajutat in cariera, presarata cu roluri memorabile precum cel in care il interpreteaza pe Manny din Swiss Army Man. Teoretic, Daniel nu mai are nevoie de Harry Potter pentru a straluci, insa in ultima perioada au fost o serie de discutii cu actorul pentru a-l juca din nou pe Harry Potter sau pentru a evolua intr-o noua serie fantasy. Raspunsul lui nu a fost categoric, nici pozitiv, nici negativ. Daniel a castigat peste 85 de milioane de dolari in cariera sa de actor, mare parte din aceasta suma fiind venituri rezultate din incasarile celor opt parti ale seriei Harry Potter.

Rupert Grint (29 de ani) il interpreteaza pe Ron Weasley in seria Harry Potter. Avea 10 ani cand a cunoscut faima alaturi de Emma Watson si Daniel Radcliffe. Ca si colegii sai de platou, Rupert a fost o senzatie inca de la debut, reusind sa-si adjudece doua premii in urma primului film din serie – cel mai promitator debut si cel mai remarcabil talent. Pentru ultimul film din serie, Harry Potter si Talismanele Mortii 2, Rupert Grint a primit cel mai mare numar de premii (4) dintre toti cei trei eroi ai filmului.

Desi a cunoscut celebritatea cu seria Harry Potter si a castigat milioane de fani, Rupert e un tip foarte discret. Popularitatea e obositoare, de aceea a refuzat sa-si deschida conturi pe retele sociale. Aceasta decizie nu a fost pe placul admiratorilor sai, insa actorul britanic a explicat ca aceasta este maniera in care el a ales sa protesteze fata de intruziunea retelelor de socializare in viata personala. 

Insa, Rupert Grint nu e un tip discret cand vine vorba de implicarea in campanii umanitare. El a donat mai multe obiecte personale care au fost vandute la licitatie pentru copiii bolnavi de cancer.

Vara asta te intreci cu filmele la PRO TV. Urmareste Harry Potter si Talismanele Mortii, partea I, in seara aceasta, de la 22.30, la PRO TV!  Partea a II-a va fi difuzata de PRO TV vinerea viitoare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni