• PRO TV
  • Și prințesele beau bere. Fotografiile cu doamnele din înalta societate au devenit virale

Și prințesele beau bere. Fotografiile cu doamnele din înalta societate au devenit virale

Și prințesele beau bere. Fotografiile cu doamnele din înalta societate au devenit virale

Fotbalul sau alte evenimente sportive sunt adesea asociate cu voia bună și cu berea rece. Iar doamnele din înalta societate nu fac excepție când vine vorba de a gusta din bucuriile simple ale vieții.

Camilla, ducesă de Cornwall, nu și-a ascuns niciodată plăcerea de a consuma, din când în când, un pahar cu bere în compania soțului ei, prințul Charles. Cei doi vizitează frecvent fabrici sau mici producători, pe care îi încurajează să-și dezvolte afacerile pe teritoriul Marii Britanii. Adesea, cei doi dau curs invitațiilor unor patroni de pub-uri din orașele în care se află în vizită oficială, iar atmosfera e mereu foarte destinsă. În ciuda obiceiului ei de consuma bere, ducesa de Cornwall recunoaște că alta este băutura ei favorită: un cocktail inventat de englezi.

Cea mai nouă apariție de senzație este a prințesei Astrid a Belgiei, care a savurat un pahar cu bere în timpul partidei Anglia-Belgia (0-1) de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Prințesa a făcut o oprire la Kaliningrad, locul de desfășurare a partidei, în timpul turneului său diplomatic din America de Sud. În vârstă de 56 de ani, prințesa Astrid, Arhiducesă de Austria-Este, nu s-a sfiit nici să-și etaleje corpul la plajă, în august 2014, în timpul vacanței sale din Italia.

Catherine, ducesă de Cambridge, a sărbătorit Ziua Sfântului Patrick (Ziua Națională a Irlandei) din 2017 în stilul caracteristic irlandezilor: la un pint de bere stout. Ducesa a fost atunci oaspetele Batalionului 1 al Gărzii Irlandeze, unde a savurat o bere cu gazdele sale.

Cancelarul german Angela Merkel participă frecvent la sărbătoarea națională a berii Oktoberfest, care are loc în fiecare an de la sfârșitul lunii septembrie până la începutul lunii octombrie. Însă acesta nu e singurul prilej cu care Merkel gustă din băutura din hamei, ci participă și la evenimente de locale care au loc pe teritoriul Germaniei. Adesea a fost fotografiată savurând bere din halbe de un litru, așa cum obișnuiesc să bea berea germanii.

Helle Thorning-Schmidt a fost prim-ministrul Danemarcei în perioada octombrie 2011-iunie 2015. Până să ajungă la putere, Thorning-Schmidt a fost liderul opoziției social-democrate. După ce a pierdut alegerile din 2015, ea s-a retras din funcțiile sale de conducere. În mai 2010 a postat pe contul ei de Facebook o fotografie de la un eveniment electoral, în care a consumat un pahar cu bere împreună cu susținătorii ei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni