• PRO TV
  • Presa mondenă: Ducesa de Cambridge se pregătește pentru al patrulea copil. Greu de crezut, dar nu imposibil. Iată de ce

Presa mondenă: Ducesa de Cambridge se pregătește pentru al patrulea copil. Greu de crezut, dar nu imposibil. Iată de ce

Presa mondenă: Ducesa de Cambridge se pregătește pentru al patrulea copil. Greu de crezut, dar nu imposibil. Iată de ce

Prințul William și Ducesa de Cambridge au încălcat deja tradiția familiei regale britanice când au decis să aibă și al treilea copil, dar se pare că vor să îl aibă și pe al patrulea.

People scrie că Ducesa ar fi deja însărcinată cu bebelușul numărul patru. Greu de crezut că e un zvon real, dar, conform surselor citate de site-ul respectiv, nu imposibil. Prieteni apropiați ai lui Kate și William ar fi spus că Ducesa e deja însărcinată și că există și dovezi în acest sens.

Ei au spus că Ducesa s-a simțit recent mult prea rău pentru a-și îndeplini îndatoririle regale, lucru care poate fi confirmat și oficial, Ducesa absentând de la evenimente la care confirmase initial că va participa. Ea nu a putut lua parte nici la ziua Prințului Charles, care a avut loc la finalul lunii mai.

„Kate e sigur însărcinată. Ea și William au spus întotdeauna că-și doresc patru copii. Au deja doi băieți și o fetiță și mai vor încă o fetiță. De fapt, William vrea mai mulți copii, însă Kate crede că patru sunt de ajuns”. Și, cum cei doi i-au dăruit lui George un frățior, s-au gândit că ar fi cazul să aibă și Prințesa Charlotte o surioară.

Pe de altă parte, experții în maternitate citați de Life&Style nu sunt de aceeași părere. Ei spun că e mult prea devreme pentru o femeie să aibă un alt copil la doar trei luni după ce a născut și că, în plus, celelalte argumente aduse de sursele citate de diverse publicații mondene nu stau în picioare. Faptul că ea a absentat de la mai multe evenimente motivând că i-a fost rău nu înseamnă neapărat că e vorba despre o nouă sarcină.

Toți cei patru copii ai Reginei Elisabeta a II-a - Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward - au câte doi copii, singurii care au rupt tradiția fiind Prințul William și Ducesa de Cambridge, care au deja trei. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni