• PRO TV
  • Starul Formulei 1 Lewis Hamilton își caută iubirea pe net. Cum funcționează aplicația de întâlniri online a vedetelor

Starul Formulei 1 Lewis Hamilton își caută iubirea pe net. Cum funcționează aplicația de întâlniri online a vedetelor

Starul Formulei 1 Lewis Hamilton își caută iubirea pe net. Cum funcționează aplicația de întâlniri online a vedetelor

Campionul de Formula 1 Lewis Hamilton are ghinion în viața amoroasă. După ce mai multe femei l-au lăsat baltă considerându-l un aventurier, britanicul a apelat la o aplicație de mobil de întâlniri online, foarte utilizată de vedetele de peste Ocean.

Britanicul este unul dintre cei mai râvniți burlaci de pe glob, în ciuda faptului că toate femeile care au fost cu el până acum s-au declarat șocate de comportamentul său imprevizibil. Nici o femeie nu rezistă lângă el mai mult de șase luni, deși există o excepție. Lewis Hamilton a avut o relație de opt ani cu solista Nicole Scherzinger, de care s-a despărțit în februarie 2015. De atunci și până azi nu a avut decât relații pasagere, deși după eșecul relației cu fosta solită a trupei Pussycat Dolls a declarat că și-ar dori să se așeze la casa lui.

Nimic n-a mers, așa că starul Formulei 1 a apelat la o aplicație de mobil pentru întâlniri la distanță, folosită de multe vedete de pe continentul nord-american. Kelly Osbourne, Ruby Rose, Cara Delevigne, Lily Allen, Elijah Wood, Demi Lovato, Joe Jonas și Drew Barrymore sunt doar câteva nume cunoscute care și-au căutat jumătatea sau măcar un partener de ocazie cu ajutorul aplicației Raya.

FOTO: Lewis Hamilton s-a cuplat cu Nicole Scherzinger în 2007, la scurt timp după ce a ajuns la McLaren

Platforma de dating online a fost creată de fratele actriței Dakota Johnson (cunoscută pentru rolul din filmul 50 de umbre ale lui Grey) și e un instrument creat special pentru celebritățile care au probleme în dragoste. Însă, cei care aplică pentru un cont sunt mai întâi verificați de administratorii platformei. După ce sunt acceptați în aplicație, utilizatorii trebuie să-și conecteze conturile de Instagram la aceasta. 

Există și o taxă de utilizare a aplicației, care se ridică la circa opt dolari pe lună. Administratorii aplicației nu vor ca aceasta să fie folosită de toată lumea, motiv pentru care păstrează caracterul exclusivist, în ciuda costurilor scăzute de intrare în comunitate.

Care au fost cuceririle lui Lewis Hamilton

Femeia ideală pentru starul Formulei 1 trebuie să fie amuzantă, spontană și să aibă calitățile unei femei de casă. „Adică să fie bună cu copiii, să fie umilă, iubitoare, mai frumoasă în interior decât în exterior”, declara Lewis Hamilton într-un interviu.

 

Tell yourself just be you...love yourself????

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Numai că, femeile cărora le-a făcut loc în viața lui până acum nu prea se încadrează în acest tipar, iar el nu a fost deloc un tip care să arate că are sentimente pentru ele. De-a lungul anilor, campionul de Formula 1 s-a iubit cu Rita Ora (cântăreață britanică de origine kosovară), Sofia Richie (fotomodel american), Barbara Palvin (fotomodel de origine maghiară), Winnie Harlow (fotomodel canadian), Vivian Burkhardt (fotomodel de origine germană) și lista poate continua.

Jodia Ma este o altă cucerire timpurie a lui Lewis Hamilton, cu care a avut o relație de patru ani. Hamilton a cunoscut-o în 2003 pe Jodia, o angajată a unui restaurant, în perioada în care el alerga după obținerea unei diplome de absolvire a Cambridge School of Arts and Science.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni