• PRO TV
  • Kevin Spacey, din nou în atenția poliției pentru hărțuire

Kevin Spacey, din nou în atenția poliției pentru hărțuire

Kevin Spacey, din nou în atenția poliției pentru hărțuire

Kevin Spacey are din nou probleme legale.

Trei noi plângeri au fost formulate împotriva actorului american, scrie BBC. Astfel, numărul plângerilor formulate împotriva sa a ajuns deja la șase, dintre care cinci vizează infracțiunea de agresiune sexuală, iar una e pentru hărțuire. 

Poliția din Londra a declarat prin intermediul unui oficial că reclamațiile vin din partea a trei bărbați care susțin că au fost agresați în perioda februarie – aprilie. 

Din noiembrie 2017 și până acum, actorul a fost acuzat de peste 30 de bărbaţi, odată cu apariția mișcării #MeToo. Unul dintre cei mai vocali atunci a fost un jurnalist, care l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-ar fi făcut avansuri sexuale pe vremea când avea 14 ani. Spacey s-a apărat atunci printr-un mesaj prin care a transmis că este „mai mult decât șocat și îngrozit" de această poveste.

Acuzațiile de acest fel au continuat să curgă la acea vreme și Spacey a mărturisit, într-un final, că este gay, după ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri și actorului Anthony Rapp.

 

Sound check at the gorgeous State Theatre for my gig with Adam Pascal in Uniontown, PA

A post shared by Anthony Rapp (@albinokid1026) on

Rapp, care e cunoscut mai ales din serialul "Star Trek: Discovery", l-a acuzat pe Spacey că a încercat să-l agreseze pe când avea doar 14 ani, în 1985. Atunci, Spacey a răspuns public spunând că nu își amintește incidentul, dar e posibil să se fi întâmplat, caz în care ,,e vorba, mai mult ca sigur, de un comportament nepotrivit al cuiva care era clar beat”, a precizat el.

Cu toate astea, Spacey, în vârstă de 58 de ani, a negat cele trei noi acuzații aduse. 

Kevin Spacey e considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale. El a câștigat două premii Oscar pentru rolurile interpretate în filmele „ The Usual Suspects” (1995) şi „American Beauty”. Din 2013, a jucat rolul principal în serialul „House of Cards”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni