• PRO TV
  • Adevăratele povești despre soțiile bărbaților miliardari

Adevăratele povești despre soțiile bărbaților miliardari

Adevăratele povești despre soțiile bărbaților miliardari

Steoreotipul că soțiile bărbaților milionari nu fac nimic altceva decât să meargă la spa, la petreceri sau sa-și cumpere haine create de faimoși designeri a fost combătut cu succes de către niște femei extrem de puternice. 

MacKenzie Bezos 


MacKenzie Bezos este căsătorită cu cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos. Ei sunt căsătoriți de 25 de ani și s-au întâlnit la serviciu. Femeia a avut un interviu la compania viitorului ei soț. Dupa ce s-au căsătorit, ei au locuit într-un apartament închiriat. Astăzi, ei dețin Amazon, The Washington Post și Blue Origin. Însă, MacKenzie nu este faimoasă din acest motiv. 

Femeia și-a dorit mereu să devină scriitoare și ea chiar prefera să scrie în loc să iasă cu prietenii ei. Pentru a-și plăti taxa pentru Princeton University, ea lucrat ca și ospătar, spălător de vase și dădacă. 

Primele ei cărți au fost bestseller și chiar a primit diverse premii prestigioase. Astăzi, ea deține propria fundație de caritate pentru copii, și-a ajutat soțul și, de asemenea, a scris cărți. Ea se trezește mereu la 4 jumate dimineața pentru a face toate aceste lucruri. 

Melania Trump 


Melania Trump este soția proprietarului organizației Trump și a președintelui Statelor Unite, Donald Trump. 

Povestea lor pare una tipică: un om bogat s-a căsătorit cu un model frumos. Cu toate acestea, nu este și adevărată. Nu toată lumea știe că înainte ca Melania să devină model, ea a obținut diploma în arhitectură și design. Mai târziu s-a aflat că lucrează în această profesie. Melania nu a fost mulțumită de rolul ei, iar acum este designer de ceasuri și bijuterii, pe lângă faptul că este Prima Doamnă. 

Lucinda Southworth


O femeie minunată este Lucinda Southworth și este soția lui Larry Page, co-fondatorul Google. Nu doar apariția ei l-a cucerit pe soțul său, ci și dragostea ei pentru știință.

Are diplome de la universitățile Oxford, Pennsylvania și Stanford și a scris o disertație cu privire la tehnologia medicală progresivă. Ea este, de asemenea, un preofesor de succes și cercetător științific. 

Lumea nu credea că mariajul lor va rezista - mireasa părea "prea deșteaptă". Dar, acesta este exact ceea ce îi plăcea lui Larry despre ea. 

Salma Hayek 


Acesta este un caz în care nu știm cine a fost mai norocos: soția miliardarului Francois-Henri Pinault sau soțul actriței, Salma Hayek. Drumul ei spre a deveni o actriță de la Hollywood de succes nu a fost simplă. A trebuit mai întâi să joace roluri de servitoare, prostituate, dar nu a renunțat niciodată. Astăzi, întreaga lumea îi cunoaște numele. 

Salma Hayek a fost în 30 de filme și a fost prima femeie mexicană care a fost nominalizată la Oscar pentru "Cea mai bună actriță".

Mariah Carey


Acesta este unul dintre cele mai renumite cupluri de milionari/miliardari. Din păcate, cei doi nu mai sunt împreună. Fostul iubit al cântăreței Mariah Carey este un miliardar numit James Packer. Le trimitea prietenilor săi cadouri precum, jet-uri private sau diamante imense. Mariah este o cântăreață de succes, compozitor, producător și actriță. 

Potrivit Forbes, în 2007 Mariah Carey a 6-a cea mai bogată femeie din lumea din industria divertismentului, averea ei estimându-se la aproximativ 225 milioane de dolari. 

Helene Mercier


Helene Mercier este soția lui Bernard Arnault, cea mai bogată persoana din Europa în 2018. 

Este aproape imposibil să îl poți impresiona pe deținătorul Louis Vuitton Moet Hennessy, omul care a fost înconjurat de lux și frumusețte întreaga lui viață. Orice model ar visa să fie într-o relație cu el. El, însă, a ales-o pe pianista canadiană Helene Mercier. Astăzi au 3 copii. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni