• PRO TV
  • S-a rupt lanțul de iubire? De ce Meghan și Harry nu mai simt nevoia să se țină de mână la evenimentele publice

S-a rupt lanțul de iubire? De ce Meghan și Harry nu mai simt nevoia să se țină de mână la evenimentele publice

S-a rupt lanțul de iubire? De ce Meghan și Harry nu mai simt nevoia să se țină de mână la evenimentele publice

Mai puțin de două luni. Atât a trecut de la nunta secolului, iar prințul Harry și ducesa de Sussex nu mai par atât de îndrăgostiți ca în acele zile pline de emoție.

Experți în limbajul corpului din Marea Britanie au observat o schimbare de comportament a cuplului princiar în aparițiile publice din ultima lună. Meghan, ducesa de Sussex, și prințul Harry nu mai simt nevoia de a se ține de mână și de a se sorbi din priviri, cum o făceau în primele săptămâni după nuntă. Această schimbare de atitudine a fost observată și de britanicii de rând și mulți au speculat că între cei doi ar fi apărut deja tensiuni.

Întrebările lor nu au rămas fără răspuns, specialiștii găsind o explicație plauzibilă a reacției celor doi. Publicația britanică Daily Mail îl citează pe William Hanson, un expert în limbaj corporal și etichetă, care susține că Harry și Meghan nu sunt în conflict, ci simt nevoia să pară „mai profesioniști” în aparițiile lor publice. Toată lumea a înțeles nevoia de afecțiune, mângâieri, tandrețuri în public a celor doi, însă acum cuplul princiar vrea să arate că e conștient de rolul pe care îl joacă în societate.

„Probabil că prințul Harry simte mai puțin nevoia de a o ține pe Meghan de mână, în timp ce ea pare mult mai încrezătoare în noul ei rol, așa că simte mai puțin nevoia de a primi suport emoțional și fizic din partea soțului ei”, a spus acesta.

Cei care le-au analizat comportamentul au tras concluzia că Meghan și Harry au renunțat la tandrețuri doar în public, nu și în intimitatea lor, atitudine care inspiră profesionalism. Această schimbare de comportament se traduce printr-o „amputare a simțurilor” de dragul poziției pe care o ocupă acum cei doi în societatea britanică. Experții spun că e ceva normal, iar cuplurile princiare de pe întreg mapamondul au modalități diferite de a se manifesta în public.  

În prima lună după nuntă, prințul Harry și Meghan Markle au simțit nevoia să arate întregii lumi cât de mare e iubirea lor. Cei doi nu s-au dat în lături de la a se strânge în brațe sau de la săruturi în văzul lumii, comportament firesc al oricărui cuplu de tineri recent căsătoriți.

Specialiștii britanici spun că nu există niciun fel de protocol la Palatul Buckingham care să interzică apropierea fizică prin ținere de mână la evenimentele publice și că, cel mai probabil, această nouă abordare vine la inițiativa celor doi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni