• PRO TV
  • David și Victoria Beckham, zvonuri despre un posibil divort, exact la aniversarea a 19 ani de mariaj. Ce au spus presei

David și Victoria Beckham, zvonuri despre un posibil divort, exact la aniversarea a 19 ani de mariaj. Ce au spus presei

David și Victoria Beckham, zvonuri despre un posibil divort, exact la aniversarea a 19 ani de mariaj. Ce au spus presei

Fostul fotbalist și cântăreața au sărbătorit, miercuri, 19 ani de căsnicie cu o cină romantică în Franța.

Cei doi nu au ezitat să le împărtășească momentul și fanilor lor, pe conturile de Instagram. Fotografiile publicate de cei doi vin în contextul zvonurilor despre divorț, care au tot apărut în ultima vreme în publicațiile tabloide. 

„19 ani, wow! În urmă cu 19 ani, pe vremea asta, eram îmbrăcat din cap până în picioare în purpuriu (n.r. David a purtat atunci un costum de mire în această nuanță).”, a scris Beckham, în vârstă de 43 de ani, în descrierea fotografiei, adăugând că Victoria Beckham este „cea mai grozavă soție și mămică”.

Victoria, în vârstă de 44 de ani, a publicat aceeași fotografie, scriind deasupra ei: „19 ani. Te iubesc atât de mult!”

Recent, au apărut foarte multe zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit neoficial, urmând să divorțeze și în fața instanței. 

Prezentă la o gala unei celebre reviste de business, Victoria a răspuns pozitiv cererii jurnaliștilor de a vorbi despre relația ei cu David. 

,,Zvonurile sunt false, e o pierdere jenantă de timp din partea celor care le răspândesc”, au transmis cei doi pentru a pune capăt acestor zvonuri.  

"E un soț incredibil și un tată devotat. Ne completăm foarte bine reciproc, mă ajută foarte mult și nu se pune problema de un divorț în acest moment.", și-a nuanțat Victoria declarațiile despre David. 

Ea a mai spus că încearcă să fie o soție cât mai bună pentru David și că, atunci când ajunge acasă, își închide telefonul pentru a petrece mai mult timp cu el și cu copiii lor. 

La rândul lui, și fostul fotbalist a vorbit într-un interviu despre căsnicia “dificilă” pe care a avut-o cu Victoria, scrie presă britanică.

"Bineînțeles că faci greșeli de-a lungul anilor. Mariajul a fost dificil în anumite momente, dar asta înseamnă nu înseamnă decât că trebuie să te străduiești mai mult. De câte ori trecem prin perioade grele... noi vorbim despre asta", a spus David într-un interviu acordat postului de radio britanic Radio 4.

Declarația lui David vine în contextul în care săptămâna trecută au apărut zvonuri că el și Victoria vor să divorțeze. David a mai spus în același interviu că aceste zvonuri sunt “penibile” și că nu intenționează să divorțeze pentru că sunt foarte fericiți împreună.

 

Quanto siete l'amore???? #davidvictoriabeckham

A post shared by ALESSANDRA (@alessandrafornasieri) on

Anul acesta a fost unul foarte greu pentru familia Beckham, mai ales pentru că David și Victoria nu mai locuiesc împreună. Mai precis, la începutul anului David s-a mutat în Miami, Statele Unite, pentru a se ocupă de echipa lui, Miami Beckham United, care joacă în liga nord-americană.

Familia să nu nu s-a mutat cu el. “Îi mulțumesc Victoriei pentru că a ales să rămână acasă și să aibă grijă de copiii noștri. Altfel… de câte ori vor putea, vor veni și ei să mă viziteze.”, spunea atunci fotbalistul. 

Cuplul Beckham are patru copii, dintre care trei băieți - Brooklyn (19 ani), Romeo, (15 ani), Cruz (13 ani) - și Harper (6 ani).

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni