• PRO TV
  • Ronaldo, mișcare-surpriză după plecarea de la Real. Clanul Kardashian are concurență

Ronaldo, mișcare-surpriză după plecarea de la Real. Clanul Kardashian are concurență

Ronaldo, mișcare-surpriză după plecarea de la Real. Clanul Kardashian are concurență

Facebook e în discuții pentru ceea ce ar putea fi cea mai originală serie TV de până acum: un reality show care îl are ca protagonist pe fostul star al Real Madrid, Cristiano Ronaldo. 

Variety scrie că gigantul american ar vrea să producă acest reality show pentru Facebook Watch, platforma sa video axată pe conținut original. Publicația mai menționează că, potrivit surselor citate, Facebook ar fi dispus să și investească și un buget destul de impresionant în acest reality show. 10 milioane de dolari ar fi suma pe care Ronaldo ar urma să o primească dacă ar ar fi de acord să semneze un contract pentru 13 episoade cu Facebook. 

Sursele citate de Variety nu precizează, însă, și stadiul în care se află negocierile. 

Reprezentanții oficiali ai gigantului american au fost contactați de USA Today pentru a confirma informațiile exclusive publicate azi de Variety, însă au refuzat să facă vreun comentariu până în acest moment.

Cristiano Ronaldo e unul dintre cei mai populari fotbaliști de pe Facebook, cu 120 de milioane de oameni care îi urmăresc activitatea. 

Facebook Watch a avut multe proiecte interesante pe video, însă seria cu Ronaldo ar fi, de departe, cel mai agresiv pariu financiar de până acum. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni