• PRO TV
 • NEVERSEA 2018: tot ce trebuie să știi despre cel mai tare festival al verii

NEVERSEA 2018: tot ce trebuie să știi despre cel mai tare festival al verii

NEVERSEA 2018: tot ce trebuie să știi despre cel mai tare festival al verii

Constanța s-a transformat, de ieri, în polul distracției de la malul Mării Negre. 

NEVERSEA devine, încet-încet, echivalentul unui adevărat Coachella românesc, un punct de întâlnire nu doar al celor care iubesc muzica bună sau marea, ci și experiențele și poveștile. Și nici măcar nu exagerăm, chiar e unul dintre puținele festivaluri din România care își cere - pe bună dreptate - locul între marile festivaluri din Europa și plusează nu numai prin line-up-urile incendiare, prin atmosfera "young"-ish și relaxată, dar și prin partea de storytelling de eveniment, pe care puține evenimente o înțeleg și cu atât mai puține știu s-o facă să rezoneze cu publicul sau s-o încorporeze. Cu alte cuvinte, nu mergi acolo ca să auzi cei mai iubiți artiști ai momentului, ci ca să trăiești o poveste, să experimentezi emoția verii și toate astea în limita unui buget nu de Coachella, ci de România.

Scooter, John Newman, The Script, Armin van Buuren, Aloe Blacc, Axwell&Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Jonas Blue, Pendulum, Steve Aoki și mulți alții vor urca, în zilele următoare, pe cele șapte scene ale celui mai mare festival de pe litoralul românesc și vor face, cu siguranță, show-uri de neuitat. Și, dacă la prima ediție a festivalului peste 153.000 de oameni au trăit o experiență de neuitat pe plaja NEVERSEA, la ediția din acest an organizatorii spun că așteaptă cam 250.000 de persoane, inclusiv foarte, foarte mulți străini.

Emoții, culori și un line-up incendiar

Prima zi de festival a început cu Manuel Riva & Alexandra Stan, Alle Farben, Lucas & Steve, Alan Walker, Yellow Claw, Hardwell, GTA, care au urcat pe scenă ieri și nu au ezitat să publice pe rețelele sociale numeroase Insta Story-uri și fotografii cu publicul, dar și filmulețe cu diverse alte momente inedite, din culise.

Alexandra Stan
a publicat mai multe fotografii în care apare alături de fanii ei, dar și imagini cu ținutele ei de festival.

 

This is #DACIA ???????????? #romaniancar #oldschool #neversea #festival #summer #2018

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Hardwell a ales să împărtășească fanilor de pe Instagram mai multe Insta Story-uri în care se bucură de atmosfera de la concert, de privelștea hotelului în care e  cazat, dar și un scurt filmuleț de la conferința de presă. 

 

Do you like the ID of Hardwell & @justinmylo ????. @hardwell #Hardwell

A post shared by Hardwell Fanpage ???????? (@hardwell1_spain) on
Lucas & Steve au scris că România a fost de neuitat. 

 

Romania that was unforgettable! One of the best shows of the year! ❤️

A post shared by Lucas & Steve (@lucasandsteve) on

Alan Walker a scris, la rândul lui, că publicul din România a fost extraordinar. 

Alle Farben a vrut să marcheze momentul sosirii în România prin câteva Insta Story-uri în care își salută fanii din România. 

Yellow Claw a ales să le ofere fanilor de pe Instagram câteva imagini din culise, dar și cu publicul din România. 

Ce bine să știi

Check-in: cum schimbi abonamentul sau biletul cu brățara de festival?
 
Odată ajunși în zona festivalului, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci e să schimbi biletul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in.
 
Corturile de check-in au următorul program:
 
    În zilele pre-festival, în 3-4 iulie 2018, în intervalul orar 14.00 - 23.00.
    În zilele de festival intervalul este 12.00 - 08.00.
 
De asemenea, trebuie să mai știi că e obligatoriu să ai un bilet valid și un act de identitate valabil. În cazul în care ai făcut check-în online, poți să mergi direct spre fast lane-urile dedicate, cu biletul pentru care ai făcut deja check-in online.
 
Ce restricții sunt?
 
Ar fi bine să mai știi că nu ai voie să ai cu tine substanțe interzise, sticle, biberoane, lasere, genți, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie organizatorii recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR.  
 
Ai, în schimb, voice cu poșete sau borsete (atenție: NU și ghiozdane, iar dimensiunea maximă a unei borsete/poșete trebuie să fie 21cm x 29cm) medicamente, insulină, picături uz medicinal, spray inhalator pentru astm. Oricum, va trebui să dovedești și printr-un act medical că ai cu adevărat nevoie de ele, deci ai grijă să nu uiți acest aspect.

Okay, ai ajuns, ești la NEVERSEA. Cum te deplasezi odată ajuns aici?


 
Circulația în Mamaia poate fi un adevărat coșmar, tocmai de asta, pentru ca traficul să nu se înrăutățească pe parcursul festivalului, Regia Autonomă de Transport în Comun din Constanţa a anunțat că va suplimenta oferta de transport cu o linie SHUTTLE BUS, ''NEVERSEA'', cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis.
 
Mai precis, aceste autobuze vor circula non-stop, în perioada 5-9 iulie, pe traseul: Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poartă 2 Port, Str. Termele Române, B-dul Elizabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis şi retur, Str. Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Elizabeta, Str. Traian, Str. Mihai Viteazu, B-dul Mamaia, Staţiunea Mamaia. Autobuzele care deservesc această linie au început deja să circule, începând cu 05 iulie, de la ora 08.00 și până pe 09 iulie, ora 09.00.

Dacă vrei să îți fie și mai ușor, îți poți face un abonament RATC pentru 24 ore, la preţul de 5 lei, sau un abonament pentru 7 zile, la preţul de 30 lei. Poți achita călătoria şi prin SMS, la numărul 7475, dar e bine să știi că și în portul Tomis va fi amplasat un punct de vânzare bilete R.A.T.C. cu program non-stop. Dacă mergi cu mașina, trebuie să știi că pe bulevardul Elisabeta va fi interzis accesul (implicit și parcarea) pe perioada 03 – 09 iulie. 

Ce te așteaptă în următoarele zile?

Următoarele zile de la NEVERSEA se anunță la fel de incendiare. Mai jos redăm line-up-ul oficial, așa cum apare pe site-ul oficial al festivalului:

Vineri, 6 iulie

 • 17:00 Irina Rimes, noul antrenor de la ,,Vocea României"
 • 18:10 Jonas Blue
 • 20:10 Kungs
 • 21:40 Redfoo
 • 23:00 Aloe Blacc
 • 00:45 Galantis
 • 02:30 Steve Angello
 • 03:55 AronChupa

Sâmbătă, 7 iulie

 • 17:00 Alex Parker
 • 18:10 Carla's Dreams
 • 19:40 The Him
 • 21:40 John Newman
 • 23:00 Tujamo
 • 00:45 Sunnery James & Ryan Marciano
 • 02:30 Armin van Buuren

Duminică, 8 iulie

 • 17:00 Jose Am
 • 18:15 Paul Damixie
 • 20:00 Vama
 • 21:40 The Script
 • 23:00 Scooter
 • 00:45 W&W
 • 02:15 Axwell ^ ingrosso
 • 04:25 Steve Aoki

Impactul financiar al NEVERSEA în 2017

Bogdan Buta, directorul general al NEVERSEA în 2017, a spus atunci pentru AGERPRES că ediţia din 2017 a fost un real succes, impactul financiar asupra oraşului, după cele trei zile de festival, însemnând o importantă infuzie de capital, bani care au rămas (integral)  în comunitatea locală. Mai precis, participanţii la Neversea 2017 au cheltuit 20 de milioane de euro pentru cazări, transport sau distracţie.

Așa că... have fun dacă alegi să mergi la NEVERSEA și keep in touch cu www.protv.ro în următoarele zile, doar aici poți vedea cele mai hot momente, cele mai inedite detalii din culise, dar și mini-interviuri cu cei care vor fi pe scenă. 
 

Line-up-ul final al festivalului NEVERSEA, dar și programul pe zile, ore și scene pot fi consultate pe site-ul www.neversea.com. De reținut însă că organizatorii menționează faptul că programul poate suferi modificări.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni