• PRO TV
  • După eliminarea de la CM, soțul Shakirei primește încă o lovitură grea

După eliminarea de la CM, soțul Shakirei primește încă o lovitură grea

După eliminarea de la CM, soțul Shakirei primește încă o lovitură grea

Dacă pe plan personal totul îi merge strună, pe plan profesional Pique nu stă la fel de bine.

Fundașul Barcelonei traversează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere profesional. După cum se știe, el a ratat trofeul Ligii Campionilor, a fost eliminat de Rusia, iar acum, scrie site-ul marca.com, a fost nevoit să închidă și Karad Games, o companie al cărei obiect de activitate erau jocurile video.

Compania avea doar 35 de angajați și administratorul ei era chiar tatăl fotbalistului, Joan Pique.

Presa spaniolă scrie că Pique a fost nevoit să o lichideze pentru că era pe trend descendent, ea înregistrând pierderi de două milioane de euro. 

Apărătorul central al Barcelonei a înființat Kerad Games în anul 2011 și, cât a fost activă, sub umbrela ei de brand au fost lansate trei jocuri pentru mobil. E vorba de "Golden Manager", "Trivia League" și "Stop & Goal". Dacă ultimele două au avut un success chestionabil, primul a fost un success real, el înregistrând 10 milioane de utilizatori la doar un an de la lansarea din 2016.

Un singur succes de piață nu e echivalent, însă, cu succesul overall al unui business, scrie El Espanyol, așa că Pique a decis că e mai bine să lichideze compania și să disponibilizeze angajații. 

În plan personal, însă, toate îi merg strună lui Pique. El e căsătorit cu Shakira și au împreună doi băieți, Milan și Sasha.

 

A post shared by 94:39 ???? (@messi10rashed) on

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni