• PRO TV
  • Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit. Inelul de logodnă e uriaș (FOTO)

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit. Inelul de logodnă e uriaș (FOTO)

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au logodit. Inelul de logodnă e uriaș (FOTO)

Publicația britanică Daily Mail scrie că fotomodelul și cântărețul s-au logodit duminică, în Bahamas.

Cântărețul canadian a cerut-o pe Hailey într-un restaurant din Bahamas, au spus surse apropiate cuplului pentru Daily Mail. De data asta nu pare să fie, însă, vorba de simple zvonuri, de vreme ce atât tatăl lui Bieber, Jeremy Bieber,  mama lui Bieber, Patty Malette, cât și tatăl lui Hailey, actorul Stephen Baldwin, i-au felicitat pe cei doi pe rețelele de socializare. 

"Să spun că sunt mândru ar fi prea puțin! Sunt încântat şi aştept cu nerăbdare următorul capitol", a scris pe Instagram tatăl lui Justin, Jeremy Bieber, lângă o imagine a cântăreţului.

 

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

"Un zâmbet dulce pe chipul meu (..) Vă iubesc foarte mult pe amândoi!", a scris Stephen Baldwin, tatăl modelului. Tatăl lui Hailey și-a șters, însă, postarea de pe Twitter la scurt timp după ce a publicat-o. 

Mama artistului, Patty Mallette, a publicat pe Twitter un mesaj compus dintr-un singur cuvânt - "Love", repetat de şapte ori.

Două persoane care au fost de față au povestit pentru TMZ cum s-a desfășurat momentul: „Toată lumea dansa salsa, iar bodyguarzii lui Justin le-au spus tuturor să lase telefoanele deoparte pentru că va avea loc ceva special. Apoi, Justin a cerut-o în căsătorie de față cu toată lumea.”

 

Bruh...wait a minu-

A post shared by Justin B & Selena G. Updates™️ (@gomezbieberdayli) on

O serie de fotografii care au devenit virale în social media îi infățișează pe cei doi într-un decor exotic din Bahamas, iar Hailey poartă pe deget un inel uriaș, despre care se prespune că e inelul primit de la Bieber. 

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, majoritatea exclamând că e diamantul pe care îl poartă Hailey pe deget e cel mai mare pe care l-au văzut vreodată. Justin (24 de ani) și Hailey (21 de ani) au o relație de aproximativ o lună, însă trebuie menționat că au mai avut o scurtă relație, de câteva luni, și în 2016. Înainte de Hailey, Bieber a avut o relație cu cântăreața americană Selena Gomez. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni