• PRO TV
  • Kylie Jenner nu mai arată așa. Și-a scos acidul hialuronic din buze și fanii spun că arată "uimitor"

Kylie Jenner nu mai arată așa. Și-a scos acidul hialuronic din buze și fanii spun că arată "uimitor"

Kylie Jenner nu mai arată așa. Și-a scos acidul hialuronic din buze și fanii spun că arată "uimitor"

Daily Mail scrie că starleta a povestit că avea doar 15 ani atunci când a început să se simtă complexată de buzele ei. 

Mai precis, Kylie a mărturist că, pe vremea când era adolescentă, un băiat i-a spus că buzele ei sunt prea mici și că nu ar putea să îl sărute niciodată așa cum își dorește el cu acele buze.

„Ceea ce mi-a spus nu avea niciun pic de logică, dar era foarte naivă și am luat-o foarte în serios. Când un băiat pe care îl placi îți spune asta, chiar te afectează. Pur și simplu nu mă simțeam atrăgătoare sau drăguță. Începusem să am impresia că toți băieții se uită la buzele mele și că nu voi avea niciodată un prieten care să mă iubească așa. Chiar îmi doream buze mai mari, așa că am sfârșit prin a mi le injecta.”, a spus Kylie. 

Ea a mărturisit că a apelat la injecții de mărire cu acid hialuronic un an mai târziu, cu acordul părinților ei.

Multă vreme Kylie a negat că și-ar fi mărit buzele, ea susținând că e vorba doar de machiaj foarte bine aplicat, însă în cele din urmă a fost nevoită să recunoască faptul că nu e vorba de trucuri de make-up, ci de injecții cu acid hialuronic.Ea a mai spus că în ultima vreme începuse să fie conștientă că începuse să exagereze și că injecțiile deveniseră, oricum, foarte dureroase. Partea bună, a mai spus ea, e că tocmai acest complex a împins-o să pună bazele companiei Kylie Cosmetics, un business axat pe produse cosmentice, datorită căruia a devenit multi-milionară.  În prezent, imperiul ei financiar valorează aproximativ 420 de milioane de dolari. 

Fanii ei de pe Instagram au fost surprinși duminică să vadă pe Instagramul ei o fotografie în care starleta nu mai are buzele injectate.

,,Nu e deloc rea schimbarea asta, ești foarte, foarte frumoasă naturală! E prima dată când îți comentez, am venit pe profilul tău pentru că am auzit că acum arăți uimitor!”, i-a comentat un user de Instagram. 

,,Arăți cum arăta Kylie cea de odionioară.”, i-a comentat un alt fan.

Kylie i-a și răspuns.

,,Mi-am scos acidul hialuronic!", a confirmat ea.

 

heat wave

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni