• PRO TV
  • Momentul în care o pisică întreupe interviul unui celebru istoric și politolog. Ce a făcut felina apoi a devenit viral

Momentul în care o pisică întreupe interviul unui celebru istoric și politolog. Ce a făcut felina apoi a devenit viral

Momentul în care o pisică întreupe interviul unui celebru istoric și politolog. Ce a făcut felina apoi a devenit viral

Un video publicat de un jurnalist olandez prezintă momentul în care o pisică întrerupe un interviu în care istoricul și politologul Jerzy Targalski vorbește despre contextul politic din Polonia. 

Ceea ce ar fi trebuit să fie un interviu despre tensiunile politice din Polonia a devenit, în schimb, un moment viral în care pisica lui Targalski ,,stole the show”, cum ar spune americanii. :)

Targalski, unul dintre cei mai cunoscuți academicieni, activiști, istorici și politologi pononezi, acorda un interviu televiziunii olandeze NTR, când pisica sa, pe nume Lisio, a decis că e momentul să i se urce în cap (la propriu) chiar când profesorul vorbea despre agenții secrete și conspirații.

Internauții au fost amuzanți de rezistența profesorului Targalski, care nu și-a întrerupt discursul și a coninuat să dea interviul ca și cum Lisio nu ar fi fost acolo. 

Video-ul a fost publicat de jurnalistul olandez Rudy Bouma pe Twitter, unde s-a viralizat imediat și a ajuns în doar câteva ore le peste 9.000 de retweet-uri. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni