• PRO TV
  • Paris Hilton se relaxează în Mykonos după aventura de o noapte de la București

Paris Hilton se relaxează în Mykonos după aventura de o noapte de la București

Paris Hilton se relaxează în Mykonos după aventura de o noapte de la București

A venit, a mixat, a plecat. Miliardara Paris Hilton, care a petrecut două ore punând muzică într-un club din București, se relaxează la plajă în Mykonos.

Paris Hilton a petrecut mai mult timp în avion și dormind în apartamentul ei luxos din Capitală, decât în clubul în care a fost invitată să mixeze în noaptea de 5 iulie. Pentru o reprezentație de două ore, excentrica vedetă de televiziune care face pe DJ-ul în cluburi exclusiviste din toată lumea a fost plătită cu aproape 500.000 de dolari, conform unei surse.

Indiferent care este suma reală, ea nu va fi făcută publică de niciuna dintre cele două părți, din cauza unui contract cu clauze foarte clare de confidențialitate. Cert este că Paris s-a simțit bine la prima ei venire în România, iar înainte de a părăsi clubul bucureștean le-a mulțumit celor care au dansat pe muzica ei.

„Sunteți un public groazav, vă iubesc. Ne revedem la Mamaia pe 18 august”, a spus Paris Hilton.

Paris Hilton a plecat din România vineri după amiază, la ora 15.30, cu destinația SUA. Pe 12 iulie va pune muzică într-un club în Marbella, Spania, însă până atunci face o baie de soare în Mykonos, insula preferată de starurile care își fac vacanțele în Grecia. 

 

Life is Beautiful at @KenshoMykonos ???? #Mykonos ????????

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Pe 18 august va reveni în România, de data aceasta la Mamaia, unde va fi din nou DJ pentru românii de pe Litoral. Pe timpul scurtei sale șederi în Capitala Românei, moștenitoarea imperiului hotelier care îi poartă numele a fost răsfățată de gazdele ei cu șampanie de lux și preparate culinare extrem de sofisticate. Mai multe despre șederea lui Paris Hilton în România puteți citi în acest articol.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni