• PRO TV
  • Viața dublă a lui Lauren Silverman, iubita juratului Simon Cowell de la Britain’s got talent

Viața dublă a lui Lauren Silverman, iubita juratului Simon Cowell de la Britain’s got talent

Viața dublă a lui Lauren Silverman, iubita juratului Simon Cowell de la Britain’s got talent

Simon Cowell e juratul cel rău în show-urile Britain’s got talent și America’s got talent, dar e un bad guy și în viața reală. O femeie a dus o viață dublă de dragul lui, dar nici vorbă să o ceară de nevastă.

Lauren Silverman (41 de ani) e oficial iubita lui Simon din 2013, an în care a anunțat că poartă în pântece copilul starului de televiziune. Însă, cei doi au început o relație amoroasă încă din 2009, pe vremea când Lauren era măritată cu omul de afaceri Andrew Silverman. Cowell, care era prieten la cataramă cu Silverman, a cunoscut-o pe Lauren prin intermediul acestuia, în Barbados. De atunci, Lauren s-a lansat într-un carusel al pasiunii, din care au rezultat mai multe victime colaterale. 

Prima victimă este Andrew Silverman, care a fost șocat de infidelitatea soției sale. El a cerut divorțul în 2013 și a cerut în instanță ca Simon să nu se apropie de familia lui. Peste ani, relațiile dintre cei doi s-au mai încălzit. A doua victimă e fiul ei din căsnicia eșuată. Adam, în vârstă de 11 ani, locuiește cu tatăl lui la New York, iar Lauren îl vede atunci când cei doi se pun de acord. 

FOTO: Lauren și fiul ei din căsnicia cu Andrew Silverman

A treia victimă este cel de-al doilea fiu al ei, rodul aventurii cu Simon Cowell. Eric are puțin peste patru ani și nu înțelege de ce mama lui trebuie să împartă dragostea la doi. De fapt, Lauren împarte dragostea la trei, căci pasiunea ei pentru actualul iubit nu s-a stins nici după aproape zece ani de relație. În ciuda acestei fidelități, Simon nu se gândește la căsătorie, deși Lauren l-a și cerut de bărbat de câteva ori.

Tocmai de aceea, cea de-a patra victimă a acestui carusel pasional este chiar Lauren, care și-a sacrificat relația cu Andrew Silverman de dragul unui om care încă ezită să-i pună inelul pe deget.

Cred că trebuie să lăsăm lucrurile să se întâmple de la sine, decât să ne facem astfel de planuri”, le spune Simon celor care îl presează cu însurătoarea. Totuși, nici Simon nu mai e în floarea vârstei, căci anul acesta în octombrie va ajunge la 59 de ani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni