• PRO TV
  • Johnny Depp și-a modificat tatuajul cu fosta iubită și rezultatul i-a îngrozit pe internauți

Johnny Depp și-a modificat tatuajul cu fosta iubită și rezultatul i-a îngrozit pe internauți

Johnny Depp și-a modificat tatuajul cu fosta iubită și rezultatul i-a îngrozit pe internauți

Actorul își tatuase pe degete cuvântul ,,SLIM”, nickname-ul fostei soții, Amber Heard, cu care a avut o relație cu năbădăi, punctată cu altercații și tot felul de incidente violente, precum cel în care Depp a lovit-o cu un iPhone. 

Divorțul dintre actor și Heard a fost finalizat în 2017, după mai multe luni în care actrița l-a acuzat de violență domestică, iar el, în replică, de șantaj financiar.

Cei doi au fost căsătoriți doar 15 luni și-au împărțit bunurile dobândite pe parcursul căsnicei de comun acord, iar Depp a fost obligat de instanță să îi plătească fostei soții și șapte milioane de dolari, pe care Amber Heard i-a donat ulterior unor organizații de caritate.

 

Johnny and Amber #johnnydepp #johnny #deep #perfect #amber #johnnyamber #blondhair #paris #europe #couple #newcouple #family #tim #burton #timburton #smoke #timburtonmovie #movie #actor #helenabonhamcarter #bestactor

A post shared by @ johnny_tim_carter on

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru ,,The Rum Diary”, din 2011, o ecranizare după nuvela omonimă a jurnalistului Hunter S. Thompson, iar Depp a părăsit-o la scurt timp pe Vanessa Paradis pentru a se putea căsători cu noua cucerire.

În luna de miere Depp a considerat că iubirea pentru Heard va fi veșnică, așa că și-a tatuat pe degete cuvântul ,,SLIM”, adică numele cu care o alinta pe actriță. După divorț, însă, Depp și-a alterat tatuajul în așa fel încăt literele S, L, I, M să fie transformate în S, C, U, M. 

Recent, actorul i-a uimit pe toți când a apărut cu tatuajul alterat din nou. Acum literele S, C, U, M au devenit S, C, A, M, iar peste ,,A” și-a tatuat un simbol folosit, de regulă, de anarhiști. 

Simbolul anarhist pe care și l-a tatuat Depp e unul dintre cele mai cunoscute la nivel internațional. Cuvintele "anarhie", "acrație" (a=fără + crație=putere) sau "anarhism" (an=fără + arhia=putere) încep cu litera "A" în cele mai multe limbi, ceea ce face ca acest simbol să fie unul dintre cele mai populare.

Tommy Henriksen, colegul lui Depp din trupa Hollywood Vampires, a fost primul care a publicat pe Instagram o fotografie cu noul tatuaj al lui Depp, sub care a scris ,,L-ai vrut… acum îl ai!” 

Actorul american apare în ultima vreme în presă în contexte dintre cele mai negative și controversate. De exemplu, de curând a fost dat în judecată pentru că l-ar fi lovit pe Greg Brooks, managerul de locație al echipei de pe platoul filmului ,,City of Lies”.

În ultima vreme Depp se află în atenția presei doar în contexte dintre cele mai controversate și negative. De exemplu, recent el a fost dat în judecată pentru că l-ar fi lovit pe Greg Brooks, managerul de locație al echipei de pe platoul filmului ,,City of Lies”.

Incidentul ar fi avut loc în aprilie 2017, iar Greg Brooks susține, în plângerea care a fost deja înregistrată la un tribunal din Statele Unite, că l-ar fi lovit de două ori cu pumnul și că, ulterior, a fost și concediat pentru că a refuzat să promită că nu îl va acționa pe actor în judecată. 

Potrivit plângerii formulate de Brooks, el ar fi fost nevoit să îi dea lui Depp o veste proastă legată de filmări, iar Depp, care părea în stare avansată de ebrietate, i-ar fi strigat mai multe obscenităţi şi, ulterior, l-ar fi lovit cu pumnul în zona toracică.

În ultimii ani, Depp a fost de foarte multe ori în instanță pentru diverse incidente. Recent, el a fost chemat în judecată și doi foști bodyguarzi, care îl acuză de rele tratamente şi de neplata salariilor.     

În filmul „City of Lies”, pe platourile căruia ar fi avut loc incidentul sus-menționat, Depp joacă rolul unui detectiv de poliţie din Los Angeles care a investigat, timp de mai mulți ani, circumstanțele morții rapperului Christopher Wallace, mai bine cunoscut publicului larg sub numele lui de scenă, Notorious B.I.G.

Notorious B.I.G. Wallace a murit în 1997, în urma unei reglări de conturi dintre rapperii de pe Coasta de Vest și cei de pe Coasta de Est. 

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa. El e cunoscut pentru pelicule precum "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco", dar și datorită unor filme independente precum "Jurnalul unui iubitor de rom", "Edward Mâini-de-foarfece" sau "Alice în Ţara Minunilor".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni