• PRO TV
  • I-a spus mamei sale că vrea să fie independent. Scrisoarea femeii către fiul de 13 ani a devenit virală

I-a spus mamei sale că vrea să fie independent. Scrisoarea femeii către fiul de 13 ani a devenit virală

I-a spus mamei sale că vrea să fie independent. Scrisoarea femeii către fiul de 13 ani a devenit virală

Aaron i-a spus mamei sale că acum are 13 și își câștigă proprii bani, așa că își dorește să fii independent. Dorința lui de a fi tratat că un coleg de camera și nu un fiu, a făcut-o pe femeie să îi scrie mesajul care s-a viralizat rapid.

Convinsă de faptul că fiul ei a uitat cine este părinte și că nu știe exact cât de greu este să întrețîi un minor, femeia i-a scris: "Dragă Aaron, din moment ce pare că ai uitat că ai 13 ani și că eu sunt părintele, cred că ai nevoie de o lecție de independența. Mi-ai spus că tu câștigi bani acum, așa că îți va fi ușor să cumperi înapoi tot ceea ce ai avut până acum cumpărat de mine. Dacă vrei înapoi lampa sau accesul la internet, e nevoie să achiți câteva costuri."

Lista femeii conține jumătate din facturile pentru chirie, electricitate, internet și mâncare și continuă cu zilele în care adolescentul este nevoit să se ocupe de curățenia din casă sau de dușul gunoiului. Altfel, femeia cere o taxa de menajeră, în cazul în care aceste obligațîi rămân în grijă ei, în fiecare zi. 

"Dacă decizi că ești din nou copilul meu, în loc de un simplu coleg de camera, putem renegocia termenii. Cu dragoste, Mama", încheie femeia scrisoarea.

Odată apărut pe internet, mesajul mamei lui Aaron s-a viralizat rapid. În timp ce unii părinți o "ceartă" pe femeie îi cere bani fiului sau, alții o susțîn în întregime. Tu ce părere ai? 

Sursa: Viral Thread

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni